reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Agapa : Musisz się trzymać , życzę dużo zdrówka dla Majeczki a Tobie dużo wytrwałości . Maja walczy z chorobą mając temperaturkę , oby szybko doszła do siebie , wiem jakie to jest trudne bo sama przepłakalam kilka nocy jak byłam z Fabiankiem w szpitalu . I do dzisiaj nie wiem co mu było oprócz tego , że miał gorączkę w zaden sposób nie mogłam go uspokoić. Na rękach nosiłam gdy mu temperaturka rosła i też miał dreszcze ... coś strasznego gdy wiesz , że nie można pomóc własnemu dziecku ! Ale nie przejmuj się wszytsko bedzie ok ! Buziakiiii :*

reklama
Chciałam się przywitać ale nie mam z kim:-D
Dziękuję dziewczyny, cieszę się ze jesteście, bo jest komu się wygadać i wyżalić z tego co nas boli.
Z Mają jest dużo lepiej, wczoraj miała niewielką temp, ale potem sama zeszła, a ja byłam taka szczęśliwa:-D Życzę wam udanej niedzieli bo jeszcze potrwa parę godzin i od jutra nowy tydzień, możę będzie szczęśliwszy

Dziś znowu nikogo nie ma a tu południe za pasem:-D Dziewczyny wstawać już!!!
W końcu nowy tydzień:-) Maja marudna bo ją trochę rozpieściłam w czasie choroby, ale popracujemy nad tym i będzie dobrze:-)

Ja jestem....
ale mam taki nastrój ze szkoda gadac.... Kuba nam nie spał pół nocy... bawić mu sie zachciało :/
No i ogólnie jakos tak nie specjalnie sie czuje....

Witam.Piękny dziś dzień u nas-słoneczko świeci pięknie,wczoraj też tak było. Wczoraj zorganizowaliśmy urodzinki naszemu Misiałkowi,było super fajnie,Michałek był grzeczny i wesoły-ale wieczorem padł zmęczony i spał do 6tej rano bez przerwy.Zdjęcia wieczorem może jakieś dodam,jeszcze dziś spodziewamy się następnych gości-trochę mam już dość,bo to tak trwa od kilku dni,ale dziś już raczej imprezowanie się zakończy:tak::-D
A teraz idziemy pospacerować i nacieszyć się słoneczkiem

Ann jak impreza, to impreza:-D
A uczucie fajne jest jak dzidzia juz nocki przesypia:-) Moja juz tez sie nade mna zlitowala, dzieki Bogu:tak:
Teraz wlasnie sobie spi.Ja gotuje obiadzio i przegladam nasze forum/watek lutowy bo z Agapka wiosenne porzadki czas zaczac. Troche sie chyba juz stabilnie u nas robi wiec trzeba sie wziac do roboty:-D
W kazdym razie damy znac Wam co i jak.

A jak wy sie kochane dzisiaj czujecie??? U nas pogoda szaro-bura ale staram sie o tym nie myslec. Kregoslup boli bo cwicze ;-)i wsystkie miesnie...

Pati a Tobie dobrego humorku zycze (ladna ta piosenka:*)

Agapa dzisiaj mogę napisać (chociaż jednak nie chciałabym :() że Cię rozumiem co ostatnio przeżyłaś...
Seba miał w nocy atak duszności. Też zapalenie krtani. Nie chcę więcej tego przeżywać, boję się dzisiejszej nocy...
Cały rok mieliśmy dziecko zdrowe, a teraz już drugi raz coś, i kurwde nie może to być zwykły katar tylko znowu jakieś akcje :(((
Źle mi, wiecie? :(

reklama
Biedne maluszki i biedne mamy. Wiem jak to jest, bo mój najstarszy tak gorączkował - to jest dla rodzica straszne.
U nas ze spacerami kłopoty, bo dziecko ma w nosie wózek, ono chce chodzić! A tu śnieg, lód, butki nie bardzo się nadają. Byle do wiosny!
An

Do góry