reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

reklama
Anyolki my migamy z Hanią i dobrze to wszystko sie uzupełnia. Tzn. słowo i gest. Mała mówiąc np. nie ma pokazuje. Powiem ci, ze że mówi około 8-9 słów( mama, tata wiadomo ;) baba, dada, daj, tak, nie, n'ma, lala i zia czyli zuzia) a miga no nie wiem ile z 30. no można się z nią fajnie porozumieć. Mnie akurat to podoba się miganie i ułatwia kontakt:) Pozdrawiam

Monikasia miło, dziękuje za pamięć
Czytam na bieżąco, u nas mianowicie:
nieobyło się bez zaziębień, ale juz jest coraz lepiej, czekamy aż całkowicie przejdzie bo szczepienie na nas czeka :tak:
Narazie ciesze się życiem, bo zaliczyłam semetr na czwórki i piątki, a łatwo nie było, jeszcze jeden semestr i dyplom w ręku :-)
W sobote idziemy na bal, przebierańców :szok:
Edytka no to fajnie macie, a jaką firme m założył?? :eek:

hej u nas nocka lepiej, chociaż ja i tak niewyspana bo pilnowałam czy nie będzie powtórki z rozrywki...
Edytko witaj znów :)))
ja jeszcze zapytam o Margę82!
miłego dnia!

margaodezwala sie dzis na "wagowym" watku;)
Fajnie, ze juz lepiej u Was.

Dziewczyny macie zyczenia roczkowe od Kalemeon dla dzieciaczkow:)
Niestety brakuje jej czasu ale pamieta o nas i pozdrawia.

Ostatnia edycja:
reklama
I ja sie witam:-)
Nie pisalam ale podczytywalam was czasami.Nie bylo zbytnio czasu.U mnie wiele sie zmienilo,znalazlam nowe mieszkanie duuuuuuuzo wieksze.A mianowicie 3 pokoje,hehehe.Zaszalalam.No coz tak wyszlo przypadkowo.Wogule miasto zmienilam.

No i teraz ewuś nadziwic sie nie może ze ma tyle miejsca do buszowania.Wczesniej mieszkalismy w 36 m a teraz 60m:-).
Jeszcze nie chodzi a nawet nie probuje ale raczkuje zawziecie.Tak jej sie spodobalo ze nie zamierza chyba stanac na nogi:crazy:.Uwielbia wdrapywac sie na fotel lub wersalke i taka zadowolona siedzi ze nie mam sumienia jej zsadzac.a musze bo szaleje na fotelu i moze spasc.
No i wkoncu doczekala sie tv:-)pierwszy raz widzi i podchodzi blisko i praktycznie buźka w ekranie siedzi i nadziwic sie nie moze ze tam sa ruszajace sie obrazy.Bajek nie lubi ale za to zawziecie oglada reklamy.3 dni dopiero mamy tv a ona juz ma swoje ulubione reklamy:-D

Widzialam watek o "mowieniu".Moja niestety nie mowi prawie:-(.Jak cos chce to tylko paluszkiem pokazuje i kweka ze cos chce.Tylko mama i baba a nawet zdarza sie tata powiedziec i na tym koniec:-(.Ostatnio tylko zaczela po mnie powtarzac -fuj-jak bierze cos brzydkiego do buźki.A nawet zdarza jej sie powiedziec zamiast f to h:-D.Smiechu wtedy co nie miara.
Za to czesci ciala na sobie to juz wszystkie zna,pokazuje zawziecie nawet piete i serduszko gdzie ma:-).No i namietnie "czyta" ksiazeczki,uwielbia je.Karteczki sobie przewraca i ble ble ble slysze.A jak ja jej zaczynam czytac to taka zadowolona grzecznie siada i slucha.Nauczylam ją ze ksiazka to rzecz świeta i nawet nie probuje jej udrzec.Ale gazety to ekspresowa niszczarka,nie maja szans w jej raczkach byc cale:-D

To tyle co u nas.Ale sie rozpisalam,hehehehe.

Moze zaczne jakiejs pracki szukac,chociaz zastanawiam sie czy teraz np. na te swoje "salony"nie wziasc pod opieke drugiego dziecka i dorobic do czynszu.

To ja juz zmykam ,bo moj babelek wlasnie sie obudzil i chce pisu pisu porobic na klawiaturze.

Milego wieczorku życze wszystkim:tak:

Do góry