reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

reklama
to ze mnie jeszcze gorsza żona, bo kolejny dzień z kolei wysyłam męża po makaron ze Sphinxa, to i on wtedy tamtejsze żarełko wcina... no trudno, naszło mnie, nic innego nie jem, a od kuchni mnie odrzuca ledwo tam wchodzę :-D

Kejt82 a jak dużą masz tę walizkę??Bo ja też chętnie bym się wybrała, zwłaszcza, że w tym roku nigdzie jeszcze nie byłam :-( a za to byłam na Krecie i Rodos, ale coś widzę, że Zakhyntos jakoś bardziej by mi odpowiadało:-D w zamian mogę codziennie plecki masować i zabawiać rozmową!!To co?:-D

Najeli myślimy o imionach: Sebastian i Michał, ale to takie pierwsze rzuty, jeszcze się nie zastanawialiśmy głębiej, na razie podobają mi się dwa imiona, których "nie mogę" wziąć: Tomek (bo mąż) i Marcin (bo brat):-D a u Ciebie szykuje się wolna chatka od dzieci?:-) To odpoczywaj sobie ile możesz!!

A czemu nie możesz jak brat nazwać? ja mam siostre Olę i jesli bedzie dziewczynka to na 90% bedzie Ola.

Kaasiorek84 dzięki za radę, ale jednak nie idę, bo mąż zostaje po godzinach, a moich koleżanek jakoś to nie pociąga :( pójdę w przyszłym roku, z maluszkiem :) smacznego i miłego dnia :)

Kejt82 super!!To ja wezmę mały plecaczek z majtkami na zmianę, ok??

Patrycja24 noo czytałam, że Ty możesz wcinać wszystko... Zazdroszczę :):):)

Patrycja214 Gabryś śliczne imię!!U nas w wersji żeńskiej miała być Gabrysia :)

Fakt, mogę nazwać tak jak brat, ale jakoś tak mi nie pasuje... Wydziwiam :D W ogóle jakoś tak bardziej podobają mi się "zwykłe" imiona, oprócz tego Sebastiana i Michała, to Adaś, Piotruś, Kubuś... a za szaloną się miałam ;) :p

Patrycja214 Gabryś śliczne imię!!U nas w wersji żeńskiej miała być Gabrysia :)

Fakt, mogę nazwać tak jak brat, ale jakoś tak mi nie pasuje... Wydziwiam :D W ogóle jakoś tak bardziej podobają mi się "zwykłe" imiona, oprócz tego Sebastiana i Michała, to Adaś, Piotruś, Kubuś... a za szaloną się miałam ;) :p
Gabrysia też nam się strasznie podoba ale już jest mała Gabrysia w rodzinie więc został nam rodzaj męski tego imienia:blink: No ja właśnie też myślałam że będę cudować przy imionach a tu jak przychodzi co do czego to takie najzwyklejsze są najpiękniejsze:blink:

A mi łeb chyba zaraz pęknie... kurde codziennie mnie boli głowa :-( już mam dość.
A na obiadek też bym zjadła jajko sadzone z mizerią.:tak: Uwielbiam :-D

A mi łeb chyba zaraz pęknie... kurde codziennie mnie boli głowa :-( już mam dość.
A na obiadek też bym zjadła jajko sadzone z mizerią.:tak: Uwielbiam :-D
Może coś z ciśnieniem dziś nie tak i w ogóle ostatnio bo mnie też boli:-( może prześpij się z godzinkę to Ci przejdzie?;-)

Też słyszałam, że to ciśnienie, koleżanka w ciąży zaczęła pić pół kawki z mlekiem i cukrem i jej przechodziło... ja sobie umierałam prawie cały trzeci miesiąc, ze dwa razy wzięłam apap lub robiłam sobie okłady lub napary (bo mnie tak bardziej zatoki bolały), a od 3 tygodni jest spokój, czego i Tobie życzę Shingle!!

...:tak: My chcieliśmy dosyć rzadkie imię i stanęło na Gabrysiu:blink:
Patrycja śliczne imię :-)

Kejt odpocznij i baw się szampańsko :tak: wspaniałe miejsce wiec i odpoczynek powinien być niesamowity.

My juz 3 lata bez wakacji :-(, bo jak ja mam wolne w pracy mój ma największy ukrop, jak on ma luz to ja mam prace. Ehh, tak bywa. ja juz 4 września do pracy, wiec bedzie mi sie mniej nudziło w domu, ale za to musze odsprzątać zeby nie miec zaległości

reklama
Kawkę już wypiłam, ale z mlekiem bo nie znoszę słodzonej kawy :baffled: A przespać się nie mogę bo muszę zaraz jechać po Lolka do przedszkola, a miałam na dzisiaj plan kupić Mu wyprawkę do przedszkola... ale chyba nie dam rady po sklepach łazić ...

Do góry