reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

Tygrynka na imiona masz jeszcze czas. Ale i tak wybraliście śliczne!

I tak, miałam mieć wolną chatę, Syn mojego został odwieziony, a dziś przyjechała Córka. No niestety, nie należę do osób, która ona toleruje, poza tym główna przyczyna tkwi w jej matce, która buntuje dzieci przeciwko mnie. Córka zrobiła się dziwna, ma 15 lat, wszędzie kolczyki, pofarbowane włosy! Koszmar!
Nie mogę do niej dojść, nie mam o czym z nią rozmawiać... Poza tym ona liczy na kasę od Tatusia, bo od czasu kiedy są wakacje jest u nas pierwszy raz.
Czuje się tak jakby każdy mój ruch był rejestrowany, kontrolowany i przesyłany dalej. Jestem krytykowana pod każdym względem. Szkoda gadać.
Mam nadzieję, że szybko pojedzie do domu i będę miała święty spokój!

Teraz, jak już zjedlismy obiad, jedziemy do teściów... Podobno ma się ruszyć temat działki dla nas... :-)

Zaglądne do Was wieczorkiem. 3majcie sie cieplutko.

P.S. Co do konkursu na imiona dla bliźniaków, dokładam moją propozycję:
Emilia i Oliwia (zakładając, iż będą wyczekiwane córki!):happy2:

reklama
mantezowa skurcze są najczęściej z powodu braku magnezu i potasu.

Najeli dziewczyny w tym wieku sa z reguły cięzkie nawet w "normalnych" warunkach, a co dopiero w takiej jak u was, hormony szaleją, dzieciak mysli że pozjadal wszystkie rozumy i jest już przecież DOROSŁY i do tego matka, ,która ją buntuje. Nie nastawiaj się tak źle, bo moze wyrośnie z niej fajna dziewczyna, z która w końcu nawiążesz nić porozumienia. Czego Wam życzę :blink:

Witajcie Kochane :-) Ja jestem dziś wykonczona. Wybrałam się z mamą na zakupy po wielu tygodniach niechodzenia po sklepach wszystko mnie zmęczyło! Na starcie fakt że do Poznania mam 30 km a korki są straszne a w aucie gorąco bo bez klimy.... już miałam dosyć. W tej galerii wszystko mi śmierdziało, no i te wizyty ciągłe na siusiu. Na szczęście kupiłam sobie troszkę ciuchów więc jest jakiś pozytyw, ale do sklepu dla dzieci nie weszłam...chyba nie będe wyrodną matką :-( ???
Współczuję tym dziewczynom które pracują domyślam się jak musicie być zmęczone. Całuski

właśnie obżarłam się ogórkami kiszonymi, na ktore maiłam smaka... i teraz mi strasznie niedobrze..., kobiecie w ciązy to nie dogodzisz ;-).
Znikam do wyra. Do jutra Laseczki.

Tygrynka na imiona masz jeszcze czas. Ale i tak wybraliście śliczne!

I tak, miałam mieć wolną chatę, Syn mojego został odwieziony, a dziś przyjechała Córka. No niestety, nie należę do osób, która ona toleruje, poza tym główna przyczyna tkwi w jej matce, która buntuje dzieci przeciwko mnie. Córka zrobiła się dziwna, ma 15 lat, wszędzie kolczyki, pofarbowane włosy! Koszmar!
Nie mogę do niej dojść, nie mam o czym z nią rozmawiać... Poza tym ona liczy na kasę od Tatusia, bo od czasu kiedy są wakacje jest u nas pierwszy raz.
Czuje się tak jakby każdy mój ruch był rejestrowany, kontrolowany i przesyłany dalej. Jestem krytykowana pod każdym względem. Szkoda gadać.
Mam nadzieję, że szybko pojedzie do domu i będę miała święty spokój!

Teraz, jak już zjedlismy obiad, jedziemy do teściów... Podobno ma się ruszyć temat działki dla nas... :-)

Zaglądne do Was wieczorkiem. 3majcie sie cieplutko.

P.S. Co do konkursu na imiona dla bliźniaków, dokładam moją propozycję:
Emilia i Oliwia (zakładając, iż będą wyczekiwane córki!):happy2:
Powiem tak i wiem, że łatwo tak powiedzieć... ale nie przejmuj się małolatą tylko sobą - i tak najważniejsza jesteś ty dzidziuś i Wasza Miłość, nie? ;)

A my właśnie postanowiliśmy że jak będzie dziewczynka to będzie właśnie Oliwka, nooo albo Zosia :))

A chłopczyk - Oskar.

Chociaż ja w ogole sie smialam że nasze dziecko sie nie bedzie nazwyalo bo ja jakoś czuje gogantyczną presje przy wyborze imienia i w ogole nie moge sie zdecydowac:crazy:
Kaasiorek84 dzięki za radę, ale jednak nie idę, bo mąż zostaje po godzinach, a moich koleżanek jakoś to nie pociąga :( pójdę w przyszłym roku, z maluszkiem :) smacznego i miłego dnia :)

Kejt82 super!!To ja wezmę mały plecaczek z majtkami na zmianę, ok??

Patrycja24 noo czytałam, że Ty możesz wcinać wszystko... Zazdroszczę :):):)

Tygrynka - weź jedne - ja wezme jedne i będziemy prać :p w końcu musisz mieć wygodną podróż i nie możemy zapchać walizki ciuchami :)

A mi łeb chyba zaraz pęknie... kurde codziennie mnie boli głowa :-( już mam dość.
A na obiadek też bym zjadła jajko sadzone z mizerią.:tak: Uwielbiam :-D
Kurcze mam to samo - w dodatku nawet czasem biore paracetamol ale niestety to nie działa na mnie nigdy nie działało - przytłumia ból ale go nie likwiduje...

Wpadłam tylko na chwilkę, i korzystam z netu z komórki (dobrze,że ma wifi). Komputer cały czas zajęty, mam doła i chce mi sie płakać! Na szczęście jutro bedzie nowy dzień! Buziaczki Śnieżynki i kolorowych senków!

Wpadłam tylko na chwilkę, i korzystam z netu z komórki (dobrze,że ma wifi). Komputer cały czas zajęty, mam doła i chce mi sie płakać! Na szczęście jutro bedzie nowy dzień! Buziaczki Śnieżynki i kolorowych senków!
to płacz, kto Ci broni ;-). teraz Ci wolno, potem już tego na hormony nie zwalisz;-)

reklama
Ja też spiaca jestem, czekam tylko zawsze na Maciusia:-) co do imion to dla chłopca KONRAD ewentualnie ADAM(bo mama polonistka jest zakochana w Mickiewiczu;-)) a dla dziewuszki AMELIA:-) buziaczki do jutra:-)

Do góry