rechot1sb
Tomaszoland
biedna...mnie boli wieczorami jak się nie kimnęA mi łeb chyba zaraz pęknie... kurde codziennie mnie boli głowa :-( już mam dość.
A na obiadek też bym zjadła jajko sadzone z mizerią.Uwielbiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
biedna...mnie boli wieczorami jak się nie kimnęA mi łeb chyba zaraz pęknie... kurde codziennie mnie boli głowa :-( już mam dość.
A na obiadek też bym zjadła jajko sadzone z mizerią.Uwielbiam
biedna...mnie boli wieczorami jak się nie kimnę
dziękuje i nawzajemzmykam, miłej reszty dnia dziewczynki :-)
Mi jeszcze godzina pracy została i do domciu
Jak tak siedzę 8 godzin przy komputerze to w domu już patrzyć nie mogę na te klawisze
Pewnie dzisiaj zaliczymy jakiś spacerek i pójdziemy wybierać farby do domku bo od wtorku możemy robić remoncik a im szybciej zaczniemy tym szybciej skończymy i się wprowadzimy

i jestem z tego dumna 
Najeli myślimy o imionach: Sebastian i Michał, ale to takie pierwsze rzuty, jeszcze się nie zastanawialiśmy głębiej, na razie podobają mi się dwa imiona, których "nie mogę" wziąć: Tomek (bo mąż) i Marcin (bo brat)a u Ciebie szykuje się wolna chatka od dzieci?:-) To odpoczywaj sobie ile możesz!!
Co do imion to nie mam wcale pojęcia. No właśnie dziewczyny ogłaszam konkurs na super imionka dla moich dzieciaczków a zwycięszczyni zostanie chrzestną jednego z maleństw bo mi jednej brakuje ha ha ha.Ja lubię imiona orginalne ale bez przesady. POZDRAWIAM
ale pyszne było
Dzień dobry Dziewczynkiu mnie taki młyn bo jakaś delegacja w pracy jest
Ale mogę się legalnie obijać
Choć dziś kiepsko się czuje
W nocy mnie dręczyły skurcze łydek mimo że biorę ten magnez już od tygodnia:-( Miłego dnia Śnieżynki
TYGRYNKA gratuluje Synusia![]()
Patrycja od czego są te skurcze w łydkach bo mnie dzisiaj w nocy złapał taki skurcz i do teraz noga w łydce mnie pobolewa nigdy cześniej mi sie to nie zdarzało?a ja wcinam kanapkę z szyneczką i serkiem żółtymA na obiadek dzisiaj zrobię klopsiki w sosie pomidorowym i zupkę koperkowa
![]()