• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

Ech ... wszedzie ludzie zachowuję sie jak małpy ... my dzisija chcieliśmy na chwilke na małej wioseczce wstapić na dożynki , sudzie stali jak krowy na środku skrzyzowania a jak Kocur sie wkurzył i otrąbił ich to jeden niezbyt chyba trzeźwy gośc zaczął nam tłuc po dachu auta łapami ... i jeszcze sie drzeć że " tu jest zakaz wjazdu" a na prośbe pokazania znaku wskazał na " zakaz parkowania" .... żal ... odechciało nam sie i na poprawe humorku robimy sobie romantyczna kolacje bo mamy wolną chate :)

A wcześniej na pieknym jeziorze nyskim vel. głębinowskim ( POLECAM !!!) popływalismy sobie na rowerkach wodnych :) A Kocur sie napalił na KiteSurfing :P

No to ja lece przygotowywać chińszczyzne ;)

reklama
Witam wszystkie Śnieżynki:-)
Więc wczorajszy grill się udał:-):-):-) U mnie ani kropelka deszczu nie spadła od wczoraj:-D dzisiaj byłam tak zmęczona, że po śniadanku poszłam zpowrotem do wyrka, później pobudka na obiadek i znowu spanko, i teraz jestem tak wyspana, że zastanawiam się co będę robić w nocy:-p:-p:-p

Cześć Dziewczynki:-) My dzisiaj byliśmy na festynie po południu było fajnie i od 21.30 chciałam obejrzeć sobie koncert budki suflera i dupa ludzie się tak nieludzko pchali że bałam się o brzuszek i uciekliśmy stamtąd niedość że wszyscy pijani i podpici to nie patrzą co robią przewracają się, pchają okropność:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wykąpie się i położe lepiej mi to zrobi niż smród cygarów i tłum pijaków;-);-);-) Dobranoc Śnieżynki:-D

Hej wszystkim!
Z tym air show, to już tak drugi rok z rzędu jakaś katastrofa. Klątwa tam jakaś zawisła czy co? A ja o tym dzisiejszym wypadku dowiedziałam się dopiero czytając was, bo... oglądałam dziś tv, no i w przerwie na reklamę poskakałam sobie po kanałach i tam babka gada o katastrofie na air show w Radomiu, no to ja cyk na kolejny kanał i myślę sobie : "no tak pewnie rocznica tej zeszłorocznej tragedii wypada właśnie dzisiaj i sobie wspominki robią".

U nas od kilku dni znów pada. Urlop nam się kończy i po prawie 6 tygodniach wolnego trzeba w środę do pracy wracać buuu... jak mi się nie chce! We wtorek jeszcze idę do mojego GP, żeby mi wystawił świstek, że nie wolno mi na nocki pracować i pracować więcej niż 8 godzinną zmianę (uwzględniając w tym przerwę).

Pozdrawiam Was wszystkie i lecę do łóżeczka
:-D

Cześć Śniezynki nie pisałam dość długo bo miałam awarię komputera:zawstydzona/y:, ale brat wczoraj mi naprawił więc jestem;-). Teraz muszę nadrobić wszystko to co pisałyście. W skrócie to wszystkie Was pozdrawiam nowe śniezynki witam serdecznie i życze spokojnego oczekiwania na dzidzię a za wszystkie dziewczyny mające wizyty trzymam mocno kciuki. Potem się odezwę teraz ide malutką kąpaćbo juz kaczuszki skubana przyniosła.:tak:

DZIEŃ DOBRY!!
PATITKA to dobrze że komp już naprawiony i wróciłaś do nas :)

Ja jem śniadanko i zaraz jadę do mojej gin. Trzymajcie dziewczyny kciuki by było wszystko w porządku, jak wrócę to zdam relacje. Może zrobi USG i dowiem się czy chłopczyk czy dziewczynka :-)

Hej Dziewczynki :-) Ja też musiałam troszkę nadrobić, bo mój Misiek miał weekend wolny więc korzystaliśmy:-p Chociaż wczoraj miałam takiego lenia, że palcami mi się ruszać nie chciało :rofl2: Hmmm czas zacząć poniedziałek, bo jaki poniedziałek taki cały tydzień :-):-)

Witajcie moje Kochane!!
Weekend i po weekendzie!

My balowaliśmy! Wesele było rewelacyjne, pomimo tego, że 2 dniowe cały czas się bawiliśmy. Towarzystwo wypaliło, pomimo tego, że nikogo nie znaliśmy.
Dziś niestety w pracy, ale cóż... Warto się teraz męczyć dla takiego wesela! hehe,
Za tydzień powtórka, wesele naszego kolegi :-) A co! jak się bawić, to się bawić!!

U nas samopoczucie superowe! Brzuszek rośnie, a maleństwo razem z nim! Odliczamy dni do wizyty, choć ciągnie się to nieubłaganie! A ma ktoś dziś wizyty?

Trochę popracuje, co by nie było :-)

P.S. W niedzielę córka mojego pojechała do domu! Gdybym mogła, to bym się z radości upiła! hehe.

reklama
Dzień dobry Dziewuszki:-D Ja już w pracy:sorry: dopiero poniedziałek a już żyję piątkiem i wizytą u mojej gin.:sorry: Kiepsko mi się spało i jestem taka rozbita dzisiaj nie mam głowy do myślenia w ogóle:-( Poprosiłabym o l4 ale pasuje mi jeszcze z pół miesiąca popracować żeby te wredne papierzyska wyprowadzić na zero:sorry: I jak tu wytrzymać:sorry: Miłego przedpołudnia Śnieżynki:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry