Znachorka
Na 3 zdrowaśki do pieca
Ech ... wszedzie ludzie zachowuję sie jak małpy ... my dzisija chcieliśmy na chwilke na małej wioseczce wstapić na dożynki , sudzie stali jak krowy na środku skrzyzowania a jak Kocur sie wkurzył i otrąbił ich to jeden niezbyt chyba trzeźwy gośc zaczął nam tłuc po dachu auta łapami ... i jeszcze sie drzeć że " tu jest zakaz wjazdu" a na prośbe pokazania znaku wskazał na " zakaz parkowania" .... żal ... odechciało nam sie i na poprawe humorku robimy sobie romantyczna kolacje bo mamy wolną chate
A wcześniej na pieknym jeziorze nyskim vel. głębinowskim ( POLECAM !!!) popływalismy sobie na rowerkach wodnych
A Kocur sie napalił na KiteSurfing
No to ja lece przygotowywać chińszczyzne
A wcześniej na pieknym jeziorze nyskim vel. głębinowskim ( POLECAM !!!) popływalismy sobie na rowerkach wodnych
No to ja lece przygotowywać chińszczyzne
dzisiaj byłam tak zmęczona, że po śniadanku poszłam zpowrotem do wyrka, później pobudka na obiadek i znowu spanko, i teraz jestem tak wyspana, że zastanawiam się co będę robić w nocy

, ale brat wczoraj mi naprawił więc jestem;-). Teraz muszę nadrobić wszystko to co pisałyście. W skrócie to wszystkie Was pozdrawiam nowe śniezynki witam serdecznie i życze spokojnego oczekiwania na dzidzię a za wszystkie dziewczyny mające wizyty trzymam mocno kciuki. Potem się odezwę teraz ide malutką kąpaćbo juz kaczuszki skubana przyniosła.
Hmmm czas zacząć poniedziałek, bo jaki poniedziałek taki cały tydzień :-):-)
dopiero poniedziałek a już żyję piątkiem i wizytą u mojej gin.