Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
E tam myślę że dzidzia Ci wybaczyrechot1sb-my wczoraj siedzielismy przez tv i ogladalismy zuzelek
ale derby ziemii lubuskiej- swieta wojna
)) kibicowalismy jak szaleni, darlismy sie w nieboglosy, a ze padaly tez niecenzuralne teksty to az mi glupio bylo przed dzidzia
![]()

. No ale o tej porze będziemy już na miejscu leżeć na plaży czy innym basenie... Jeszcze dziś będę więc Was podczytywać a pożegnam się wieczorkiem. no u nas na trybunie najlżejsze było sędzia kalosz, i pochodne odmiany zahaczające o męskie prącie....ale darlimy się jak nie wiem co..rechot1sb-my wczoraj siedzielismy przez tv i ogladalismy zuzelek
ale derby ziemii lubuskiej- swieta wojna
)) kibicowalismy jak szaleni, darlismy sie w nieboglosy, a ze padaly tez niecenzuralne teksty to az mi glupio bylo przed dzidzia
![]()
Ząbka nie zazdroszczę:-( Ale wytrzymasz jutro Twoje cierpienia zostaną wynagrodzone na cieplutkiej plażyHej dziewczynki. Ja dziś mam straszno-pracowity dzień. Najpierw jadę zrobić stópki na wyjazd, żeby pieknie w klapeczkach wyglądały (przynajmniej ta jedna rzecz) później na to nieszczęsne wyrwanie zęba - przeokrutnie się boję... nie ma co.... Póżniej musimy jechać po euro - żeby mieć jakąś gotówkę ze sobą, a później pakowanko!
Jutro o 4 musimy być już na lotnisku. No ale o tej porze będziemy już na miejscu leżeć na plaży czy innym basenie... Jeszcze dziś będę więc Was podczytywać a pożegnam się wieczorkiem.
)
Miłego dnia dziewuszki!;-)
Wrócisz do nas wypoczęta, opalona z energią na cały rok
będziemy czekać na relację

Nie wiem myślałam że nie jest ze mną tak źle bo waga stoi w miejscu a od początku ciąży straciłam 4 kg. Trochę przykro mi się zrobiło ale nawet się nie odzywam za bardzo głowa mnie dzisiaj boli:-(