Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy kciuki bardzo mocno i czekamy na wieściDziewczyny , trzymajcie kciuki żebym sie w końcu dzisiaj dowiedziała czy będzie synek czy córciaBo ze sprzetem mojego gina to jedna wielka niewiadoma
![]()

to to jakiś kretyn, dekiel nie przejmować się takim deklem jesteś w ciąży wiec biodra będą rosły a brzuszek tym bardziej może nie wie że w ciąży jesteś albo zapomniałDziewczyny przeżyłam szok kolega z pracy który wrócił z urlopu przed chwilą mi powiedział że przydałby mi się rowerek bo coś się mnie więcej zrobiło przez te wakacje![]()
Nie wiem myślałam że nie jest ze mną tak źle bo waga stoi w miejscu a od początku ciąży straciłam 4 kg. Trochę przykro mi się zrobiło ale nawet się nie odzywam za bardzo głowa mnie dzisiaj boli:-(
Wiem:-( Wie na pewno wszyscy wiedzą u mnie w biurze nie było go 2 tygodnie przyjechał chciał zażartować ale mu nie wyszło...to to jakiś kretyn, dekiel nie przejmować się takim deklem jesteś w ciąży wiec biodra będą rosły a brzuszek tym bardziej może nie wie że w ciąży jesteś albo zapomniał
Teraz tylko marzę żeby tym wszystkim pier....ąć i iść do domu