Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to chyba na dziewczynke te syfki.... ja z córa tak miałam a teraz nawet pół krostki tylko włosy mi sie przetłuszczają i wyglądam jak blade monstrumVvictoria fajnie że masz spodnie ciążoweJa niestety nie mam a kupować narazie nie bardzo chce
Najlepiej teraz się czuję w spodniach dresowych, ale do pracy się w nich nie wybiorę
No i jeszcze czuję się jak nastolatkaCałą japę mam zsypaną syfami !!

hehehe dobre masz rację coś musiałam pomylic.... ale juz zmieniam;-)Vvictoria pod nickiem masz dwie daty... ale chyba tam jest zły rok w tej drugiej![]()
Byłoby cudownie gdyby to była Milenka, ale jak znam życie będzie drugi chłop. A Wy macie jakieś przeczucia kto zamieszkuje Wasze brzuszki ??
hehe nie wiem skąd te przeczucia się biorą
Witajcie dziewczynyPiszę do Was ze szpitala bo dzisiaj mi mężuś przywiózł laptopka i złapaliśmy w szpitalu neta bezprzewodowego
![]()
Wylądowałam w szpitalu w sobotę wieczorem z krwawieniem i bólami. Zrobili mi USG (pęcherzyk ciążowy 8 mm, pole płodowe 3mm) to było 5 tyg + 4 dni ciąży. Już się czuję zdecydowanie lepiej, krwawienia ustały, bóle ustały, dostałam odpowiednie lekarstwa, jutro prawdopodobnie pojde do domku tylko muszą mi zrobi kontrolne USG i zobaczy czy bije serduszko i bąbelkaPozdrawiam wszystkie dziewczyny a teraz biorę się za nadrabianie zaległości i czytanie Was. ;-)