L
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
piekne - i to niesamowite, ze tak ladnie wszystko widac. "U mnie teraz byl 7 tc i 5d i nie za bardzo bylo widac... tak szybko te dzidzie nam rosna:-):-):-)
znajdz sobie jak najszybciej ginekologa do ktorego bedziesz chodzic cala ciaze... musi ci zalozyc karte ciazy i skierowac na rozne badania i to przed 12 tc wiec juz teraz sobie poszukaj jakiegos...to sa najwazniejsze tygodnie...Hej, dzis sie zarejestrowalam na tej stronie, ja nie robilam testu, wczoraj bylam u ginekologa zrobil mi usg i wyliczyl ze jestem w 5 tygodniu ciąży. Mam pytanie odnosnie nastepnej wizyty, to byl przypadkowy lekarz i nie chcialabym do niego chodzic, chce sie zarejestrować do innego i nie wiem na kiedy mam to zrobic ? syszalam ze usg nie mozna czesto robic i nie wiem teraz w ktorym tygodniu mam isc, w 12 tygodniu ciazy? bo szczerze to nie mam pojecia jak sie teraz zachowac bo tamten lekarz oznajmoj ze jestem w ciazy o na tym sie skonczylo, jedyne co zrobilam to zaczdelam brac kwas foliowy, prosze o odpowiedz
Pozdrawiam Magda![]()

Extra 

;-) Witamy w gronie lutówek 
No i jeszcze taki numer. Nigdy nie lubiłam zup. Jadłam jak zostałam do tego zmuszona ! A wczoraj
Poszłam do koleżanki i nakładała swojemu synkowi pomidorową. Słuchajcie aż się trząść zaczęłam !! Wchrzaniłam całą miseczkę
A jaka pyszna była !! mmmmmmmmmmm