Jeju dziewczyny ja tez wpieprzam jak dziki osioł, chyba od jutra zaczne się na siłe oszczędzać bo ja jestem przy kosci i jak bede dalej tak zrec to bede wyglądac jak wieloryb
nie ma bata, od jutra duzo owocow, bez chleba i słodyczy tonami. Wszystko mi smakuje, zjadłam dwie bułki naraz, to za chwile placka imieninowego babci, za małą chwile pierogów mi się chcialo a potem serek homogenizowany, no masakra poprostu wiecznie ruszam gębą hahaha Dziewczyny a kiedy planujecie pierwsze zakupy dla dzidzi, bo moja mamuśka juz ogląda na allegro w jakis neutralnych kolorach i mowi ze zamówi ale mu nie powie, bo potem wszystkiego naraz sie nie kupi, a ona twierdzi ze jest pewna, ze wszystko sie dobrze skonczy 
a co do seksu my w sumie zakazu nie mamy, ale mam jakąś taka psychiczną blokadę, że jak zaczniemy się kochac to coś się stanie, więc Mężuś narazie musi wytrzymać
no i ja też:-)
bo też fajny byłby wątek, żeby każda się przedstawiła, skąd jest, ile ma lat, czy jest mężatką, czy już ma dzieci, kiedy miała ostatnią @, na kiedy termin -> wtedy byśmy się lepiej poznały i byśmy się nie gubiły, bo zwsze mozna tam zajrzeć:-) ale z tym to trzeba na pod-forum poczekać
no ale staram się jeść dużo owoców i np dzisiaj wtłoczyłam prawie cały kg czereśni, mężuś wrócił i miał tylko na skosztowanie