Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A myślicie, żeby iść już chociaż na wizytę kontrolną nawet bez usg?? Poprzednią ciążę poroniłam w 6tc , wtedy się załamałam i nie chciałabym przeżywać tego ponownie;(
Ja na twoim miejscu udała bym sie do gina i opowiedziała historie...A myślicie, żeby iść już chociaż na wizytę kontrolną nawet bez usg?? Poprzednią ciążę poroniłam w 6tc , wtedy się załamałam i nie chciałabym przeżywać tego ponownie;(
juz mi sie przypomina jak z corcia w ciazy byłam tylko na boczkach spalam myslałam że mi biodra odpadna
czekam z niecierpliwościa im nas wiecej tym weselejWitam ... Gratuluje wszystkim zafasolkowanym mamusiom:* mam nadzieje ze niedługo do was dołacze okaże sie 4 czerwca![]()
Aniu<3 powodzenia u lekarza, trzymam kciuki))

ale podobno to jeszcze może to być na razie tylko podejrzenie i dużo czynników mogło spowodować tak stan rzeczy.. Ale ja się boję, że zrobię sobie nadzieję i znów mnie wezmą do szpitala a ja już się kompletnie załamię.. Następną wizytę, która ma potwierdzić ciążę albo ją wykluczyć mam 11 czerwca chyba się załamię do tego czasu