reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

Witam wszystkie lutowki.Jestem tu nowa,ale od dluzszego czasu czytam wasze posty.jestem juz po raz trzeci w ciazy(mam juz dwoch synkow)ale musze przyznac ze ta ciaze znosze najgorzej(zmeczenie,nudnosci no i plamienia zbadane przez lekarza i zaliczone do niegroznych) nie mieszkam w Polsce tylko w Uk i nie mam duzego zaufania do tych lekarzy i dlatego sie martwie.pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona:tak:

reklama
Witam wszystkie lutowki.Jestem tu nowa,ale od dluzszego czasu czytam wasze posty.jestem juz po raz trzeci w ciazy(mam juz dwoch synkow)ale musze przyznac ze ta ciaze znosze najgorzej(zmeczenie,nudnosci no i plamienia zbadane przez lekarza i zaliczone do niegroznych) nie mieszkam w Polsce tylko w Uk i nie mam duzego zaufania do tych lekarzy i dlatego sie martwie.pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona:tak:

Pewnie że przyjmiemy, witamy serdecznie

Hejka niedzielnie.

HEJ
Nie zgadniecie co ja wczoraj robilam... Juz tak mi sie nudzilo, ze odkopalam jakas stara gre, w ktora gralam z 5 lat temu i baaardzo ja lubie no i jak juz wlaczylam to mi 6h zlecialo jak nic... wiem, wiem ... mam 25 lat no ale co zrobic... Lepsze to niz nic ;-)

a u mnie dzisiaj jesien w pelni!

Losek - jak mnie siekło przed Janem to w Diablo II kilka dni grałam. Niestety teraz nie mam juz na to czasu. Także graj kobieto aż do znudzenia.

Dzieńdoberek dziewczyny !
Powiem szczerze że sniadania zaczęłam jeść będąc w ciąży . Wczesniej włozenie czegokolwiek do ust przed 11 to była dla mnie katorga . A teraz ? nie zacznę dnia jak czegoś nie wszamam.
Dzisiaj już opędzlowałam grzanki :)
I mam nadzieje że w końcu zabiorę się za sprzątanie . Jest troszkę chłodniej więc bedzie mi łatwiej . Ba jest nawet zimno . Odkąd mój kocur pojechał nie zrobiłam w domu nic ... Jego brak przy mnie odbiera mi całą chęć działania ... dlatego mam sterte prania z 3 tygodni , zasmarkane okna , kupe szklanek których nie chcia.lo mi sie znieśc do zmywarki i ogólny rozpie****...Wstyd mi za samą siebie , nie umiem sobie dać kopa w dupe ... może dzisiaj sie uda ...

Znachorka-ja dzisiaj w nocy sniłam o bułeczkach chrupiacych więc też wstawałam biegiem na sniadanie. I najlepsze jest to, że niejestem w stanie doczekać aż sobie zrobie to na co mam ochotę więc szamam juz w trakcie robienia byle co "na przetrwanie...hehehehehe... A ja mam od 2 tyg chałupę niesprzątaną i nawet nie mam wyrzutów sumienia. W końcu w ciąży jestem i muszę na zapas odpocząć!;-)

Edyta-gratulujemy i witamy.

Młody dziś - z wrażenia pewnie,że tak chłodno- nie dość, że spał do 9.30 to jeszcze teraz drzemkę zalicza.:szok:

Pozdrawiam.

probuje wstawic suwaczek ale nie wiem jak czy mozecie napisac jak to zrobic?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry