Karolina trzymaj się kochana bardzo mi przykro brak mi słów.poroniłam w 10 tygodniu:--
-
-
-( nie będę pisać nawet jak było ciężko i jak okropnie się czuję:-
-
-(
życzę wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań. trzymajcie się kochane...
reklama
Przebrnęłam, w prawdzie troszkę po łebkach ale mniej więcej nadrobiłam.
Ja sobie odpoczęłam dwa tygodnie na L4, jutro znów do pracy :-(
Samopoczucie niestety nie wiele lepiej mdłości przeszły mi na dwa dni i wróciły ze zdwojoną siłą... troszkę zwalają mnie z nóg
Do tego brzucho rośnie... i mi się cały czas wydaje że zdecydowanie za szybko... Dziś zakupiłam pierwsz ciążowe dżinsy bo nie mam w czym już chadzać.... Mama kupiła mi kilka koszulek więc jestem na razie ubrana...
Pozdrawiam cieplutko dziewczynki.
Samopoczucie niestety nie wiele lepiej mdłości przeszły mi na dwa dni i wróciły ze zdwojoną siłą... troszkę zwalają mnie z nóg
Do tego brzucho rośnie... i mi się cały czas wydaje że zdecydowanie za szybko... Dziś zakupiłam pierwsz ciążowe dżinsy bo nie mam w czym już chadzać.... Mama kupiła mi kilka koszulek więc jestem na razie ubrana...
agaB
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczynki :-)
ja mam za sobą bardzo miły dzionek, który co prawda troszkę zmęczył mnie upałem, no ale ogólnie to dobrze sie czułam
byliśmy z mężem u moich Rodziców i cały dzieńspędziliśmy na rozmowach i odpoczynku, faaaaaaaaaaaaaaajnie było
odpoczęłam zarówno psychicznie jak i fizycznie 
życzę spokojnej nocki ja już uciekam się kąpać
PAPA Buziaki
Karolinko bardzo mi przykro :-( trzymaj się cieplutko <tule>
ja mam za sobą bardzo miły dzionek, który co prawda troszkę zmęczył mnie upałem, no ale ogólnie to dobrze sie czułam

życzę spokojnej nocki ja już uciekam się kąpać
PAPA Buziaki
Karolinko bardzo mi przykro :-( trzymaj się cieplutko <tule>
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Tak mi przykro:-(poroniłam w 10 tygodniu:--
-
-
-
-(
[*]
A ja już 2 dzień bez mdłości

edyta01
Czekamy na czwarty cud
poroniłam w 10 tygodniu:--
-
-
-
-(
Bardzo mi przykro,wiem jak sie czujesz.:-(
Teraz potrzebujesz duzo spokoju.
Przytulam cie mocno,trzymaj sie.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Przebrnęłam, w prawdzie troszkę po łebkach ale mniej więcej nadrobiłam.
Ja to chodze w dresach bo mi najwygodniej.
Wpierwszej ciazy kupilam ogrodniczki ciazowe,to pod koniec 7 miesiaca juz nie moglam dopiac guzikow po bokach:-):-)
Wiec w tej ciazy postawilam na dresy

Ja to chodze w dresach bo mi najwygodniej.
Wpierwszej ciazy kupilam ogrodniczki ciazowe,to pod koniec 7 miesiaca juz nie moglam dopiac guzikow po bokach:-):-)
Wiec w tej ciazy postawilam na dresy![]()
Ech chciałabym ale dopóki pracuje to niestety nie mogę do biura w drsie
es jest moim oficjalnym strojem
Karolina Puławy , nie powiem że mi przykro bo to banalne ... Ale zrobiło mi sie jakoś tak pusto ... Byłaś tu z nami od samego pczątku jedną z aktywniejszych forumowiczek . Nie daj sie przybić smutkom . Napewno będziesz sie jeszcze starac o maluszka . CHWAL SIĘ JAK TYLKO SIE UDA !!! Czekamy na to !
poroniłam w 10 tygodniu:--
-
-
-
-(
bardzo mi przykro kochana , wiem co czujesz bo dokladnie rok temu ( brakuje 8 dni ) przeszłam to samo.. bardzo ci wspólczuję i życzę żeby wszystko się szybko ułożyło ..
nie miałam neta dzis kilka godzin ale juz na szczescie wszystko odrobiłam
życzę wszystkim spokojnej nocy
reklama
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Karolina Puławy Współczuje :-
-
-(
kejt82 Ja też nie mam w czym chodzić...szok...U mnie też brzuszek rosnie i rośnie..
:-)
A co u mnie? Hmmm troche smutków torche radości...Dziś znów się troche zle poczułam jeśli chodzi o sprawy żołądkowe...Ale może to przez te zmiany pogodowe..nie wiem..Jż kilka dni czułam się dobrze więc mam nadzieje że szybko przejdzie Dobranoc Snieżynki
kejt82 Ja też nie mam w czym chodzić...szok...U mnie też brzuszek rosnie i rośnie..
A co u mnie? Hmmm troche smutków torche radości...Dziś znów się troche zle poczułam jeśli chodzi o sprawy żołądkowe...Ale może to przez te zmiany pogodowe..nie wiem..Jż kilka dni czułam się dobrze więc mam nadzieje że szybko przejdzie Dobranoc Snieżynki