reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Przebrnęłam, w prawdzie troszkę po łebkach ale mniej więcej nadrobiłam.

Ja sobie odpoczęłam dwa tygodnie na L4, jutro znów do pracy :-(
Samopoczucie niestety nie wiele lepiej mdłości przeszły mi na dwa dni i wróciły ze zdwojoną siłą... troszkę zwalają mnie z nóg :(

Do tego brzucho rośnie... i mi się cały czas wydaje że zdecydowanie za szybko... Dziś zakupiłam pierwsz ciążowe dżinsy bo nie mam w czym już chadzać.... Mama kupiła mi kilka koszulek więc jestem na razie ubrana...

Pozdrawiam cieplutko dziewczynki.

Witajcie Dziewczynki :-)
ja mam za sobą bardzo miły dzionek, który co prawda troszkę zmęczył mnie upałem, no ale ogólnie to dobrze sie czułam :) byliśmy z mężem u moich Rodziców i cały dzieńspędziliśmy na rozmowach i odpoczynku, faaaaaaaaaaaaaaajnie było :-Dodpoczęłam zarówno psychicznie jak i fizycznie :)
życzę spokojnej nocki ja już uciekam się kąpać
PAPA Buziaki

Karolinko bardzo mi przykro :-( trzymaj się cieplutko <tule>

poroniłam w 10 tygodniu:-:)-:)-:)-:)-( nie będę pisać nawet jak było ciężko i jak okropnie się czuję:-:)-:)-(

życzę wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań. trzymajcie się kochane...
Tak mi przykro:-(
[*]

A ja już 2 dzień bez mdłości:-D A wieczorkiem faktycznie zauważyłam że brzuszek dużo większy niż rano:-) Witam nowe Śnieżynki:-)Idę się położyć bo dziś senna jestem:blink: Dobrej nocy Dziewczyny:-D

Przebrnęłam, w prawdzie troszkę po łebkach ale mniej więcej nadrobiłam.

Ja sobie odpoczęłam dwa tygodnie na L4, jutro znów do pracy :-(
Samopoczucie niestety nie wiele lepiej mdłości przeszły mi na dwa dni i wróciły ze zdwojoną siłą... troszkę zwalają mnie z nóg :(

Do tego brzucho rośnie... i mi się cały czas wydaje że zdecydowanie za szybko... Dziś zakupiłam pierwsz ciążowe dżinsy bo nie mam w czym już chadzać.... Mama kupiła mi kilka koszulek więc jestem na razie ubrana...

Pozdrawiam cieplutko dziewczynki.

Ja to chodze w dresach bo mi najwygodniej.
Wpierwszej ciazy kupilam ogrodniczki ciazowe,to pod koniec 7 miesiaca juz nie moglam dopiac guzikow po bokach:-):-)
Wiec w tej ciazy postawilam na dresy:-D:-D

Ja to chodze w dresach bo mi najwygodniej.
Wpierwszej ciazy kupilam ogrodniczki ciazowe,to pod koniec 7 miesiaca juz nie moglam dopiac guzikow po bokach:-):-)
Wiec w tej ciazy postawilam na dresy:-D:-D

Ech chciałabym ale dopóki pracuje to niestety nie mogę do biura w drsie :) natomiast po pracy dr
es jest moim oficjalnym strojem :)

Karolina Puławy , nie powiem że mi przykro bo to banalne ... Ale zrobiło mi sie jakoś tak pusto ... Byłaś tu z nami od samego pczątku jedną z aktywniejszych forumowiczek . Nie daj sie przybić smutkom . Napewno będziesz sie jeszcze starac o maluszka . CHWAL SIĘ JAK TYLKO SIE UDA !!! Czekamy na to !

poroniłam w 10 tygodniu:-:)-:)-:)-:)-( nie będę pisać nawet jak było ciężko i jak okropnie się czuję:-:)-:)-(

życzę wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań. trzymajcie się kochane...

bardzo mi przykro kochana , wiem co czujesz bo dokladnie rok temu ( brakuje 8 dni ) przeszłam to samo.. bardzo ci wspólczuję i życzę żeby wszystko się szybko ułożyło ..

nie miałam neta dzis kilka godzin ale juz na szczescie wszystko odrobiłam ;) dziekuje dziewczyny za mile słowa .. od razu sie lepiej robi;)

życzę wszystkim spokojnej nocy ;)))

reklama
Karolina Puławy Współczuje :-:)-:)-(
kejt82 Ja też nie mam w czym chodzić...szok...U mnie też brzuszek rosnie i rośnie..;):-)
A co u mnie? Hmmm troche smutków torche radości...Dziś znów się troche zle poczułam jeśli chodzi o sprawy żołądkowe...Ale może to przez te zmiany pogodowe..nie wiem..Jż kilka dni czułam się dobrze więc mam nadzieje że szybko przejdzie Dobranoc Snieżynki:-D

Do góry