Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzień dobry Lutóweczki, witam niedzielnieprzyjemnego dzionka życzę
Mamo Sówko, mam nadzieję,że ja również jestem na liście na zielonoprzede mną ostatni tydzień pracy iiiii będę tu stałym gościem
Pozdrawiam i lecę obiadek gotować papa buziaki

Dzień dobry Lutóweczki !
My wczoraj mieliśmy w domku małą imprezkę, a po wszystkim wszystkich poodwoziłam do domku. Było miło. Szkoda tylko, że mój synuś wstał dzisiaj o 6.30.
Bardzo zazdroszczę dziewczynom, które nie mogą długo spać. Dla mnie jest idealnie od 22 do 9.30, ale odkąd mam dziecko jest to niemożliwe. Śpioch jestem okrutny. Aż się boję co będzie, gdy dzidzia przyjdzie na świat i będzie trzeba kilka razy w nocy wstawać. Ojjj. A ze mnie taki mięczak.
Kataszaone ale przemiła niespodzianka ! Super ! Cieszę się razem z Tobą. Ja Ci powiem, że u mnie było podobnie. Dawid przyszedł rano z pierścionkiem i ogromnym bukietem czerwonych róż. A ja byłam w piżamie i bez soczewek (mam wadę wzroku). Ale zauważyłam Go![]()
Jestem nareszcie. Nie bylo mnie wczoraj, bo mialam waazny dzie. Nasza rocznica z moim sloncem wczoraj przypadała, no i zrobil mi niespodzianke - oswiadczyl mi się. Przyszedl z rana przed 6 i ogolnie to komicznie wygladalo, ale tez i slodkonie wiedzialam co sie dzieje, otworzylam mu drzwi zupelnie zmasakrowana po snie, z nieumytymi wlosami w koszuli bardzo obciachowej ... aj sadze ze i tak nie ma nic gorszego jak sluchanie jak wymiotuje ( caly pierwszy trymestr tego byl swiadkiem)
chociaz wiem ze musimy byc zespoleni mimo najobzydliwszych scen, ja chcialabym byc dla niego zawsze piekna i czyściutka : P . Niemozliwe- wiem...
na samym porodzie chlopak sie napatrzy.Hehe
Ogolie to nie czuje sie zbyt dobrze chociaz ciesze sie przeokrutnie. Z rodzicami mi sie nie uklada, czuje jakbym byla dla nich problemem, szczegolnie dla ojca. Z reszta zawsze tak bylo. A ja ciagle mimo wszystkich terapii i tylu lat nie moge sie z tym pogodzic. Boje sie wszytkiego. Bardzo chcialabym isc z tad ale musze skoncxzyc przynajmniej jedne studia, zeby moc sie usamodzielnic. Jeszcze dwa lata...ale to najwazniejsze dwa lata w zyciu naszego dziecka... Modle sie zebym tylko tego dziecka jakos nie wypaczyla - sama wiem jak latwo jest to zrobic, szczegolnie jak w moim zyciu sie nie ukladalo...Czegos brakowalo, czegos nie mialam, za czyms tesknilam...obym mogla sie od tego odciac jak dzidzia sie urodzi.
dzis pojdziemy z moim prawie wężem do mnie na dzialke poogladac jesień i porobic zdjecia..odpoczniemy troszke i dzis mj kochanek spedzi u mnie noc ...
Jak u was? mam nadzieje ze sloneczko tez macie na twarzy nie tylko za oknem. Trzymam kciuki zeby wszytko bylo ok, zebyscie sie dobrze czuly i dobrze spedzily dzien. Sciskam i caluje.
Moje WIELKIE GRATULACJE:-)hehe to naprawde podobnie, tez dostalam duzy bukiet czerownych roz i tez malo widzialam bo blo ciemno no i ja dopiwero co otworzylam oczy![]()