Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

tylko jak naprawde dziecko jest duze
matko az sie boje 
wyniki dobre, mleko zmnieniala, dokarmia mala raz cyc raz mleko. Szkoda dziewczyny i dziecka ona mowi ze poprostu nieraz to razem placza bo jest taka bezradna. Ciekawa jestem jaka jest tego przyczyna moze jej samo przejdzie
Kochana ciesze sie ze u Was w porzadku... Ja po pierwszym porodzie to przez 2 tygodnie nie umiałam porzadnie na du..... siedziec ale synuś mi to wynagrodziła u nas nawet dobrze :-) Mały a sie dobrze , karmie go piersia boli troche ale przezyje sie ;-) raz nawet brodawka mi pekla ale dobrze ze sa dwa piersiaczkia tak wogole to nacieli mi krocze i boli jak cholera
siadac nie moge tylko siedze na kółku
i troszke to nie wygodne jest ... ale wazne ze mam Kamilka przy sobie
i powiem wam ze bardzo ale to bardzo Go kocham i już oddała bym za niego swoje zycie
![]()
Trzymajcie sie cieplutko i zagladaj do Nas ... PozdrawiamZapomina sie bardzo szybko, ja tez strasznie bałam sie (przed 1 porodem) bolu, myślalam ze ten bol bedzie tak mocny ze nie bede chciała miec wiecej dzieci ale jak malutki opuscil moje łono i jak położyli mi go na piersiach to wszystko mineło cały bol... Wiadomo ze po porodzie obkurczanie macicy tez troche boli zwlaszcza przy karmieniu ale jak sie ma przy sobie swoja kruszynke to nie myśli sie o bolu...Po Waszych wypowiedziach można wnioskować, że to jednak prawda, że o bólu i cierpieniu porodowym szybko się zapomina, kiedy Maluszek jest już na świecie :-)
Oby u Wszystkich nas się to sprawdziło![]()

ale wyspałam sie a jest w porzadku.... Skurcze zanikły bol w sumie tez takze jeszcze w dwupaku troche pochodze... A jak tam u Was samopoczucie Kobietki??

No Kochana nie kazda ma takie szkolenie co Ty hahahaha ...Witajcie;-)
Pół nocy miałam skurcze dość mocne co 10 minut, stwierdziłam, że poczekamy aż będą częściej i jedziemy... Ciągnęło mnie od kręgosłupa do brzucha dość mocno, byliśmy pewni ze to już, po czym między 2 a 3cią wszystko minęło i usnęłam
Niezłe szkolenie przed godziną "0"![]()

No ale miejmy nadzieje ze nastepnym razem to bedzie juz porod...
Witam kobietki jak tam samopoczucie jak humorki ?mówie wam nie róbcie remontu w czasie ciąży bo to strasznie wkurzające a już w żadnym wypadku nie angażujcie teścia i męża bo macie nerwa murowanegojestem zła jak niewiem co !!!! nie mogą sie sami dogadać a potem kto na tym cierpi najbardziej no jak to kto ? JA i dzidzia
![]()

Ja wlasnie bylam u znajomej ktora urodzila 7 tyg i kurcze malutka jest sliczna , ale maja problem bo caly czas im placze, dzien i noc, byli u lekarza, byli w szpitalu przez 2 dni i nic nie wiadomo co sie dziejewyniki dobre, mleko zmnieniala, dokarmia mala raz cyc raz mleko. Szkoda dziewczyny i dziecka ona mowi ze poprostu nieraz to razem placza bo jest taka bezradna. Ciekawa jestem jaka jest tego przyczyna moze jej samo przejdzie
![]()