reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
ANY no to wilgachne Gratulacje,bardzo sie ciesze ze zdalas bo wiem jakie to ulatwienie w zyciu ;-) a za wyniki dzieciaczka bede trzymac kciuki :tak:

Patti super ze siaostrzeniec jest juz na swiecie :-)

Monia o to fajnie bedziesz miala przyjaciolke niedaleko,bardzo sie ciesze ze sie udalo ;-)

A my kupilismy telewizorki do samochodu,chlopaki zachwyceni nawet teraz ogladaja na nich filmy :-p
Natan pospal w dzien wiec jak zwykle pojdzie spac ok polnocy :sorry:

Milej nocki

Ostatnia edycja:
No ja tez sie ciesze bardzo:-) Dzisiaj juz wypilysmy winko (skusilam sie chociaz niemoge).
Moja mala spi wkoncu:no: cos ostatnio dlugo zasypia.
Syn pojechal na pare dni do cioci - jakos tak pusto...

Milej nocki:***

Monia Kuba dziś też szalał do 22 ale to przez to że w dzień zamiast koło 11 to zasnoł o 15.. w ogóle cos mu sie dzis poprzestawiał ten dzień, mam nadzieje że jutro już pójdzie normalnie spać.
Ja dostałam mega bolesnego @..... Już sie nie moge doczekać aż moja lekarka wróci z urlopu... nie nawidze mieć @ :wściekła/y:
Monia a jak Ty sie czujesz????

Monia o to wineczko bylo grane,i to pewnie jakies czerwone cio ?? :-p

Pati a Ty czesto maz takie bolesne @ czy to akurat teraz sie tak przytrafilo ? no a ja mam dostac 1-go wiec zobaczymy jak to bedzie,mam tylko nadzieje ze do 10-tego juz jej nie bedzie bo w innym wypadku bede musiala przelozyc scan a tego nie chce robic... no a bez wyniku z usg nie bede mogla zrobic badan hormonalnych,i znowu wszystko przesunie sie w czasie a tego bym bardzo nie chciala :no:

Milej nocki dziewczynki

Aaaa i bym zapomniala to wasze dzieciaczki wczesnie klada sie spac,tylko moj tak rozrabia do pozna :dry: dzisiaj zasnal o 00:15 :zawstydzona/y:

Edytko u mnie od kilku miesięcy jest koszmar z @ nie dośc że bolesne to bardzo obfite. Ja też miałam 1-ego dostać ale przyszła sobie jak chciała.
Jestem cała obolała, przynajmniej od brzucha w dół....
Co do spania dzieci to przeważnie chodzą mi spac o 20..... Ale ostatnio częściej pozwalam im posiedzieć z nami dłużej.
Ale szaro i buro za oknem....:dry:

Hej,
Pati no to jest nas juz 3 jesli chodzi o @;-) bo i ja i moja kumpela tez dostalysmy - ona wlasnie lezy i cierpi a ja jakos daje rade jeszcze, choc brzuch pobolewa:baffled: Ogolnie czuje sie byle jak...ale jakos daje rade. Ale psychicznie sie podnioslam:tak:
Edytko winko ziiiiimneeee jak chol....:tak: i jakies takie pomaranczowe:-D. Ja nieprzepadam za winami (tez z powodu bolu glowy) ale niewypadalo wczoraj wypic choc troszke;-). Jutro podpisujemy umowe i kolezanka wraca do synusia (tez rocznik 2010) a w polowie stycznia przeprowadzka:happy2:

U nas zimno ale slonecznie:sorry2: Dzisiaj nigdzie nosa nawet niewystawie i juz:no: Niemam sily...

hej....
co tu tak pusto???
Ja szczerze już mam dość tego dnia... paskudnie sie czuje do tego wypadek Kuby strach czy skończy sie tylko na siniaku... Seba gorączkuje- wszystko na raz :(:(:(:(:(:(

reklama
Witam. Przez te święta co były to na nic za bardzo nie mam czasu. Szkraby rosną jak na drożdżach, Radkowi ubieram już ciuszki 6-12 miesięcy,za szybko wyrasta z ciuszków.
Anyolki; Gratulacje, teraz tylko odebrać prawko i śmigać po szosie.

Do góry