reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Edyta no właśnie o to mi chodziło że ostatnio Ciebie nie było :D od razu widać jak Ciebie nie ma :D
no właśnie nic się nie działo z tymi migdałkami, raz miał zapalenie gardła, a tak to chrapie, no ale pediatra dojrzał że powiększone i wysłał nas do laryngologa..
mój Sebuś dzisiaj o 20 położył się do łóżka i 20:05 spał :)

reklama
witam
dobrze, że krótszy tydzień:-D

Moja Ania też ma migdał do wycięcia, chrapie w nocy, często ma otwartą buzię i często łapie zapalenie gardła. Podaję jej lek na obkurczenie, no i zobaczymy co z tego będzie, bo zabiegu strasznie się boję:-(

hej
Monia moje dzieci też sie nie raz nie dagadują.... ://
Edytko małż już w pracy??
Tygrynko fajnie że zaczełas ten temat bo u KUby też są bardzo powiększone migdały ale dlatego że jest zdrowy to narazie zostawiamy to do obserwacji, jeśli nadal będą powiększone mimo to że bedzie zdrowy to zapadnie decyzja o wycięciu.... Ja bym chciała tego uniknąć no ale zobaczymy jak to bedzie...

Wczoraj jechałam do przychodni zarejestrować KUbę do neurologa no i mamy termin na 12 stycznia.... Niech ten tydzień zleci szybko bo oszaleje:-(
Mam doła ogólnie ostatnio jakich pech mnie prześladuje ciągle coś... w weekend mam 3 egzaminy i jeszcze musze siostrom zawieźć dzieci bo mają akurat kolędę w sobotę i nie mogą do mnie przyjechać. Wolałabym ich nie zostawiać nigdzie ale nie mam innych terminów na zaliczenie egzaminów:-(

Hejka:)Bartus cos mi wczoraj zwracał wieczorem i rano tez jest na diecie chyba cos podłapał odemnie bo ja miałam tez.No my mamy alergologa 11 stycznia ciekawe co tym razem powie czy mamy leki odstawic jakies.
Miłego dnia:)

Tygri to Sebus chodzi sam spac czy musisz go usypiac tzn lezec kolo niego jak on zasypia ???

Pati maz juz od rana w pracy ale niedlugo bedzie w domku i tak posiedzi ze mna do 14tej i pozniej jedzie z powrotem,wiec mozna powiedziec ze placa mu za siedzenie w domku :-D:-D
Dobrze ze terminy do lekarza nie sa odlegle wiec szybko zleci,za egzaminy &&&

Madzia o Was tez bede pamietac 11 stycznia ;-)aby Bartus sie nie rozchorowal ...

madzia84 ja mam wizytę u alergologa 12.01, muszę zaświadczenie wziąść na następny rok, a jakie leki podajesz małemu?
Daje przez tube flixotide jedna dawka 8 wdechów 2 razy dziennie,jak ma ataki typu kaszel lub jak jest chory to jedna dawka ventolina 2 razy dziennie ale ograniczam to mu juz.Rano daje przez strzykawke z herbatką Sinulair Mini raz dziennie a i wieczorem Aerius 2,5ml narazie poprawa jest ale pediatra i alergolog mówili ze to jego charczenie od czasu doczasu moze byc przez to ze był zaintubowany i mu uszkodzili troche krtan.

Ostatnia edycja:
Edzia dziekuję... w końcu ogarnełam reszte prac semestralnych....teraz uczyć sie muszę ale najpierw obiad dzieciom....
Madziu ja również trzymam kciuki.... duzo Bartus bierze tych leków :(
Musze torta zrobić na sobotę ... mama już mi kupiła większość składników tylko musze wieczorem po to podjechać. No i tworzyć.. :)

No duzo ale ostatnio kazała nam odstawic ventolin tylko jak pisałam wyzej w razie czego brac i teraz mam nadzieje ze tez cos odstawimy bo u niego zbytnio nie widac tej astmy chyba ze sie szybko meczy ale to chyba po tym ze ma chore serduszko.zobaczymy jak teraz bedzie i co nam powie.

reklama
Madzia a co dokladnie Bartus ma z serduszkiem,pamietam ze lezal w szpitalu ale nie pamietam na co dokladnie :sorry:

Dziewczynki co serwujecie dzisiaj na obiadek ? Ja mam lososia,ziemniaczki i suroweczka z kapustki :-)

Do góry