reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
trzymajcie jutro za mnie kciuki:tak:
po ierwsze o 12 wyniki ostatniego egzaminu, jeśli zdam to mam wakacje, a jeśli nie to.........wole o tym nie mysleć
po drugie,żeby juro okazało się,że jest jakis w miarę bliski termin do neurologa, bo muszę dostać się tam z jagodą najlepiej teraz, zaraz, natychmiast

reklama
A zapomniałam, Mamo Oli gratuluję ślicznej Córuni:tak::tak::tak:

suszi dzięki:-) No i ja gratuluje obrony
no i super, ze Zosia robi postępy:tak:

a ja melduje, że ostatnie dwa dni, a własciwie to trzy byłam praktycznie sama z dzieciakami i daje rade! oczywiście jak jestem w domu, bo na podwórko wychodze jak któreś z młodszych akurat śpi..

Suszi gratulacjie i super ze znow jestes .:tak:

Maga trzymam kciuki !!

Mamaoli ciesze sie ze sie nie dajesz i prosze wiecej takich postow ;-):-), one podnosza mnie na duchu, bo dzisiaj bylam tak wykonczona ( pomijajac ze mam tesciowa) ale musielismy jeszcze wziac Marysie wieczorem do parku bo byla strasznie upierdliwa i ja tak latalam za nia resztka sil ( u nas straszne upaly teraz) a chcialam tez mezowi odpuscic bo tez caly dzien ciezko pracuje, i myslalam ze padne. Za to na pocieszenie uslyszalam (od mezusia:-)) ze to jeszcze nic i dopiero MI sie zacznie . Tylko ze jak mi sie zacznie to niestety on moze miec najbardziej przechlapane bo mowie mu ze jak on wroci to ja juz bede tak nabuzowana ze lepiej zeby nie podchodzil;-). No a moze nie bedzie tak zle co ?

Nie wiem czemu obcina mi posta z wklejonym adresem :angry:

My tam jedziemy we wrześniu, na 2tyg. we trójkę, a jeśli pogoda będzie znośna to ja zostanę z Małym do końca miesiąca.

Zaglądałam na tą stronę, bardzo ładnie. Szkoda tylko, że nie ma informacji o cenach. Chętnie bym się gdzieś wybrała z Łukaszkiem, ale nie mam pojęcia, gdzie i kiedy.

maga: i jak tam??

mamooli: przeciez ci wszystkie mowilysmy ze dasz rade :tak: dzielna babeczka jestes :-)

ivka : hehe TOBIE sie zacznie :ninja: dobry jest ten twoj m. a gzdie on wtedy bedzie :-p;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry