reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Madzia on wlasnie bedzie w pracy :-(, od rana az prawie do 18, wiec caly dzionek sama bede . No ale ktos bedzie musial narobic na nas trzy baby no nie ?;-)
Kasia to pewnie zabki , chyba ze go szczepilas niedawno .

reklama
madziu ZDAŁAM, cieszę się jak cholera,mam trzy miesiące wakacji:-), trzy miesiące czasu dla jagody:-), i trzy miesiące żeby zastanowić się, co zrobię z jagodą na trzecim roku:-(
a z terminem u neuro będę wiedziała wieczorem, jak paweł przyjdzie z pracy

maga trzymam kciuki co by termin był jak najwcześniej.

kasia76biedny Titek, może to od ząbków albo czasem tak po prostu jest nie wyspany czy cuś. Będę miała wyrzuty że to przeze mnie (zauroczenie):-(:-(:sick:

Dzięki dziewczyny, jesteście super:tak:
a ja wciąż mam różne dylematy, np. czy w ogóle szukać tej pracy,czy nie zrobić sobie przerwy jakiejś i bardziej poświęcić sie dzieciakom, bo może przez ostatni czas (końcówka studiów, pisanie pracy itp.) trochę za mało czasu im poświęcałam? Jeśli znajdę pracę jako nauczycielka to przecież zarobię akurat na opiekunkę, a może nawet nie. Więc może ten rok lepiej zostać z Zosią, a niech mój Mężyk zarabia na nas tak jak to było do tej pory. A ja znajdę pracę w przyszłym roku:-) Bardziej wolałabym pracować w laboratorium np. w jakiejś firmie kosmetycznej niż zostać nauczycielką, tylko w laboratoriach szukają kandydatów z doświadczeniem , a ja świeżo po studiach...Przedstawiciel medyczny musi jeździć autem, a ja dopiero zapisuję się na kurs prawa jazdy.
Koniec końców dzisiaj złożyłam papiery na studia doktoranckie, w piątek mam egzamin na nie. Fajnie byłoby zostać na uczelni w sumie.Sama nie wiem czego chcę. :no:

Magagratulacje !!! :yes: Wiem co znaczy studiowanie z dzieckiem, ale na pocieszenie dodam ,że jedyna moja poprawka zdarzyła mi się na pierwszym roku, zanim jeszcze zaszłam w ciążę z Kazikiem;-)

maga: no to serdecznie ci gratuluje!! :-)tym bardziej ze ciezka byla juz ta koncowka
a z jagoda?? moze jakis zlobek?? wiem ze sa w miare niewielkie oplaty za m-c. popytaj, zastanow sie, na pewno te 3 mies. wakacji zakoncza sie jakims dobrym planem :tak:

reklama
niestety moje dziecko do przedszkola sie nie nadaje:no:nie znosi innych dzieci, nie wyraża chęci do wspólnej zabawy, jest bardzo nieufne i boi sie obcych, gdy jestesmy np na placu zabaw, wisi cały czas na mnie....tak więc chyba poszukam opiekunki, albo wyśle pawła na macierzyński i wizja maszego mieszkania oddali sie o kolejny rok:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry