reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kasianka- Antek zasnął wczoraj o 0.05 makabra darł sie w niebogłosy .. przytulanie nie pomagało nic ...ale połozyłam do lóżeczka dalam kolederkę porzytulał sie i zasnął...a jedzenie w końcu wczoraj po licznych próbach dania czegokolwiek zjadł na kolacje frutapure i to prosto z lodówki ...wiec podejrzewamy że to zębole dały o sobie znac ...zobaczymy jak dzisiaj z apetytem...

Buziaczki dla wszystkich "choródków" :-)
Niech te obrzydliwe wirusy i bakterie znikną z powierzchni Ziemi:tak:

MamOli- och...jak ja bym chciała na Słowację. Zdradź mi kochana gdzie miałas nocleg....:sorry2:

mialam dzis usg. Julka lezy glowa w dol, wczoraj byla glowa w gore. Jak na swoj "wiek" jest tez spora bo wazy juz 3400:szok: a to 36 tydzien. Patryk urodzil sie w 37 tyg i wazyl 2800. Troche jestem zaskoczona ta wielkoscia, jak tak dalej pojdzie to mi jeszcze do 4kg dobije panna. Termin porodu wg dzisiejszego usg wyszedl na 21 aleginka nadal trzyma sie 3 wrzesnia.

mialam dzis usg. Julka lezy glowa w dol, wczoraj byla glowa w gore. Jak na swoj "wiek" jest tez spora bo wazy juz 3400:szok: a to 36 tydzien. Patryk urodzil sie w 37 tyg i wazyl 2800. Troche jestem zaskoczona ta wielkoscia, jak tak dalej pojdzie to mi jeszcze do 4kg dobije panna. Termin porodu wg dzisiejszego usg wyszedl na 21 aleginka nadal trzyma sie 3 wrzesnia.

tak, tak Kati, pokaż brzuszek :tak::tak::tak:

Julka mogłaby wyjść na świat 1 września :-) To nasza rocznica ślubu :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry