reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aniu - ja na tych swoich 2,5 etatu nie mam nawet 3 tysięcy !!! to jest zgroza co się dzieje!!!

gorzej od nas zarabiają już tylko pielęgniarki chyba - mówię o ludziach z wykształceniem wyższym.

wrrr

ale co do lekarzy to ja sie ciesze że u nas cisza i spokój cały czas - jeszcze nie mieliśmy problemu z powodu strajku czy czegoś w tym stylu - a TV i radia nie oglądam / nie słucham by sie nie wkurzać - i tak mam za dużo na głowie.

jutro do pracy, stanęłam na nogi i koniec zwolnienia.

reklama
magdalena - ale fajna stronka - znalazłam dobrą koleżankę z dziedzięcych lat z którą urwał mi się kontakt i umówiłyśmy się na kawe - super super

a dzisiaj Kuba doprowadził mnie prawie do zawału - na spokojnie poszłam sobie na sikunde do wu-ce-tu młody bawił się kolejką na podłodze nagle słysze przeraażający ryk - nie wiem jak on to zrobił ale przywalił gdzieś głową prawie w oko no dosłownie milimetry - najadłam się strachu

agua: to bardzo mile odnajdywac po latach swoich dawnych przyjaciol :-) mnie to bardzo wciagnelo. hehe, a moze ja cie znajde i tez cie dopisze do listy znajomych?? ;-)

kasiula: potwierdzilam oczywiscie zaproszenie :-)

matko jaka tu cisza!!!!!!!!!!!!!!!!

czy już nikt na BB nie zagląda??????

magda, karolka, kinga, osinka, mokkate, catherinka i wszystkie inne mamusie wywiało Was gdzieś???

fasolkuja hehe mile :)
a cisza cisza a pamietacie dobre czasy jak chyba nas marcowek bylo najwiecej :):tak:
teraz racja kazdy zabiegany w ciazy wiekszosc z nas sie nudzila i siadala przed kompa rzadne wiedzy o skurczach porodzie itp;-) teraz musimy biegac za dzieciaczkami :sorry2:

reklama
wymówki, wymówki :-p:-p:-p:-p

pracuję, buduję się, latam za Maksem ... a może i nawet fasolkuję - ale W PRACY zawsze znajdę czas na BB:tak:;-):-p:-p:-p

dzięki Bogu w robocie muszę być cały czas podpięta do netu:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry