reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
matko jaka tu cisza!!!!!!!!!!!!!!!!

czy już nikt na BB nie zagląda??????

magda, karolka, kinga, osinka, mokkate, catherinka i wszystkie inne mamusie wywiało Was gdzieś???

matko... tak, cisza. Mnie nie wywiało, ale znowu jakoś ciężko mi znaleźć czas na BB,
Jestem, poczytuję, śledzę... żyję :-D

Jestem....dzisiaj byłam w Stolicy....po Braciszka ...:-D:-D:-D:-Dwrócił do Polski zza wielkiej wody na 10 dni ...potem jedzie do Włoch......przywiózł ...tyle cudnych prezencików...ale najfajniej że wrócił........był tak obładowany......boże na okęciu taki bajzel..przyloty sa już w nowym terminalu obsługiwane....ale najpierw była Ikea ...oj zaszalałam.....ale ogrniczyłam się tylko do rzeczy niezbędnych:tak:;-)

KAROLKA Ty szaleńcu IKEOWY;-)

MAGDALENAB Ja tez jestem na naszej-klasie i znajduję coraz wiecej znajomych szczególnie ze studiów. Ze szkoły podstawowej narazie nikogo nie namierzyłam.

karolka - z pewnością kupiłaś tylko absolutnie NIEZBĘDNE rzeczy;-):tak:

iwosz - nie podpuszczaj, u mnie to chyba fałszywy alarm, ale testu nie zrobiłam - jakiś głupol jestem, nie wiem robić nie robić

jak wyjdzie że nie to pewnie będzie jakaś nutka roczarowania, a jak wyjdzie że tak to będzie mega PANIKA

zrozum tu babę

jednej pigułki to mi się wiele razy zapomniało - tylko nie w pierwszym tygodniu brania ..:confused2:

a mój m. co był z serii tych facetów co mówią "dziecko - najwyżej jedno i na pewno nie teraz" powiedział całkiem spokojnie na moje niepokoje - tylko lepiej żeby nie bliźniaki:happy2::szok::cool::-p

reklama
Koga- heheheh..no Ikea tak jakoś na mnie działa.....;-):tak::-DA Ty Kochana zrób teścik ...bo my tu z ciekawosci umieramy ...czy Maksik bedzie miał rodzieństwo;-):-):-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Kinia - a czemy Ty nie chcesz zalozyc tego wątku czerwcówek 2008?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry