reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
mnie ta szkoła też wciągneła strasznie - moja klasa ze szkoły sredniej pieknie się odlicza codzienni ktoś nowy się dopisuje :-)

a tak wogóle to która z Was drogie koleżanki miała ostatnio zapalenie ucha????? która mnie zaraziła tym świństwem- przyznać się i to już. Umieram z bólu :-( oczywiście laryngolog tzn przyjęcie przez niego było niewykonalne - bo zapisy są hhhhhooooooo........ pani doktor ogólna nie chciała mi nic na uszy przepisać bo to nie jej brocha..... więc co miałam zdychać z bólu do pon bo może wtedy ktoś łaskawie pewnie prywatnie zobaczył o co chodzi - i co znów trza było się odezwać miniej sympatycznie niż normalnie żeby łaskawie wypisałam mi jakiś antybiotyk i kropelki - ale narazie nic nie działa i boli jak cho..... a
uszami to mnie odrazu zaraziłyście i dało się ale fasolinką to już nie - dzięki dzięki ;-)
........sama musze sobie ją wypracować ...........

oj, biedaku :-(
wiem ze jakies olejki sa ktore mozna zakraplac do ucha... ale czy to dziala?? to jzu nei wiem,
ja cie na pewno nie zarazilam, ani uchem ani tym bardziej cie fasolka nie zaraze, to juz niestety (badz stety) musisz sama :-p

Zapalenia ucha nigdy nie miałam ale czasem mam lekki ból ucha nienawidze tego zwijam se i szalu dostaje wiec wspolczuje AQUA:zawstydzona/y:

a nasza klasa tak tak jest wypasiona ja znalazlam tylu znajomych ze szok ze szkoly ze starych znajomych z rodziny mo szok naprawde ile ludzi tam jest :tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry