reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Mamaoli, z niedowierzaniem przeczyałam co napisalam, prywatnie i takie zachowanie, to już szczyt... A to była alergolog? Wiesz, mam kilku znajmoych z małymi i większymi dziećmi, spróbuję popytać o kogoś dobrego, z jednej okolicy jesteśmy :) Tylko czy to ma być alergolog czy dermatolog?

Kaśka, no to w końcu sobie odpoczniecie od tego wszystkiego... Ale co to za cena w ogole za niemowlę... pierwszy raz się spotykam z czymś takim... ::)

Magdalena! Dasz radę! Trzymam mooocno kcsiuki!!!

A ja dziś zrobiłam pierwszy krok w kierunku ponownej edukacji, zapisalam się na informatykę... Mam nadzieje, że też dam radę... ::)

reklama
catherinka to była pani alergolog-dermatolog
przyjmuje w MEDICINIE to niedaleko ronda grzegórzeckiego

jakbyś byla tak dobra to zapytaj znajomych kogo by polecili
myślę że chyba jednak dermatologa ::)

do alergolog jesteśmy zapisani na 8 listopada u nas w Skawinie
na kase chorych, bo takie są terminy, zobaczymy co to będzie za kobitka
póki co Maks ma juz ładniejszą buźkę
i to jedyne co mnie w tej chwili cieszy..........

no i jeszcze mama
w piatek jedziemy z dzieciakami na Balice, przywitać ją na lotnisku :)

co do opłat za niemowlęta - chyba tak nad morkiem dziwnie jest - chcą zedrzeć na wszystkim.
umysliliśy, że szukamy kawalerki, bo to jedyne rozsądne wyjście.

Odkad zaczelam pracowac na BB nie mam czasu.
Ech fajnie sie siedzialo z malenstwem w domu :-[ Teraz spedzam z Patrykiem gora 3 h dziennie bo wracam z pracy po 17tej a on o 19:30 juz spi ::) i jak sie go nie polozy na czas to marudzi strasznie.
Smutno mi :-[ :-[ :-[ bo prawie nie widze mojego synka.

katiNJ rozumiem Cię doskonale, ja mimo że widzę sie z moim synkiem dłużej, bo pracuję do 14.30, w domu jestem 14.45 a on kładzie się spać o 20.00 to również mam wrażenie że poswięcam mu za mało czasu:(

catherinko: wiem ze dasz rade!! ty silna babeczka jestes to ci sie uda! :)

nie dziekuje za trzymanie kciukow (zeby nie zapeszyc ) :D

ale juz nie daje rady, wszedzie malego ciagam ze soba.. a prawie nidgzie nie ma wind, podjazdy sa... i co z tego jak sekretaraity sa na drugim, trzecim pietrze ??? paranoja, nawet w urzedzie skarbowym windy nie ma... :mad:

reklama
Do góry