reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
my też kupimy drewniane z regulowanym blatem - takie ma drewex :)

Osinko, tak myslałam, że nie masz na nic czasu :( Nie masz za co przepraszać, przynajmniej mnie :) Szukaj nowej niani, bo faktycznie może ta nie nadaje się do swojej roli. Cieszy mnie to, że jesteś stanowcza i nie popuszczasz ::) Buziaki dla Ciebie i Agatki :)

reklama
Witajcie wszystkie marcowe mamusie :) My wóciliśmy z działki, zmarźliśmy tam na kość brrr, remont jeszcze się nie skończył, najpewniej potrwa do środy...wszedzie mamy biały pył... aby do końca, bo oszaleję aaaaaaaaaaa

:) :) my dostalismy prezent na chrzciny takie zwykle krzeselko drwniane w pozniejszym czasie rozkladane na stolik i krzeselko taki standart bardzo jestem zadowolona poniewaz Igi jeszcze niepewnie siedzi a w tym krzeselku jestem o niego spokojna jest stabilne i solidne :)

ojejku, jedyne trzy wątki które w miare odwiedzam to zdjęcia, belferski i głowny - jestem strasznie do tyłu

ale zapomniałam jak się nazywam

wychodze o 6 wracam o 20 z krtótką chwilą na karmienie...

już niedługo mam nadzieję...

kjujik10 pisze:
:) :) my dostalismy prezent na chrzciny takie zwykle krzeselko drwniane w pozniejszym czasie rozkladane na stolik i krzeselko taki standart bardzo jestem zadowolona poniewaz Igi jeszcze niepewnie siedzi a w tym krzeselku jestem o niego spokojna jest stabilne i solidne :)

my tez mamy takie krzeselko i tez Lolo na chciny dostal ;) jestem bardzo zadowolona z niego (wkleje fotke na fotowatku) Lolo go bardzo lubi :) no i praktyczny i na lata, pozniej maly bedzie mial swoj wlasny stoliczek do malowania i zabawy :) :) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry