reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek kulinarny grudniówek :)

reklama
Ostatnia edycja:
ja w sobotę robiłam ten serniczek Sernik Tiramisu w miarę szybko się go robi. tylko następnym razem muszę go dłużej trzymać w piekarniku a na biszkopty od razu zrobić z folii aluminiowej koronę ...a tak poza tym jest przepyszny- słodki, słony- za dużo na raz nie da się zjeść ale co 2 h latałam z talerzykiem po mały kawałeczek :) :)

mamolka wyglada super-chyba na weekend zrobie-tylko ja musze ograniczac nabial a nie wiem czy przy takim dam rade...
olcia na pewno był pyszny....

matko litości dziewczyny:eek:.....wiosna idzie! ja pierdziu, muszę te serniki zrobić, normalnie zwiększyła mi się ilość wydzielanej ślin y w buzi, serio:rofl2: dodałam do ulubbionych:-p

Odrobina przyjemności dla matek karmiących, które nie mogą przejść na dietę ;)
Dom i kuchnia / Kuchnia/ Przepisy

Wczoraj mieliśmy to na obiad i z czystym sumieniem - polecam :) Podałam tylko z mini-marchewkami, takimi które się mrożone kupuje, zrobionymi na parze, bo nie chciało mi się robić sałatki. Pychota :)

Aha - mimo że w przepisie aż 400 g mąki, to ta porcja rzeczywiście wystarcza tylko na dwie polędwiczki :)

reklama
Do góry