Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wrublik a mango to z puszki czy świeży owoc?
bo kusisz mnie. uwielbiam mango, por i kukurydzę, a że w niedziele impreza roczkowa to moze bym zrobiła :-)
mam pytanie z innej beczki. chce zrobić tort czekoladowo - jakiś hehe jakie smaki fajnie pasują do czekolady?
chciałabym dwie masy, wczoraj zrobiłam misie z czekolady i je uloże na górze i będzie napis roczek mikołaja. tylko jak myślicie lepiej ułożyć np. miśki dookoła tortu, czy np. 3-4 pod napisem. mam też gwiazdeczki z czekolady. ale nie wiem czy to nie za dużo. chciałabym skromnie, ładnie, bez przepychu, pysznie
Gosia, do czekolady? Śmietana, wiśnie i maliny I śliwki Brownies ze śliwkami... Mmm...
Może zrób tort wuzetkowy? Miałam taki na osiemnastkę. Był pycha. Ale ja uwielbiam wuzetkę
ag no nieźle. pomocnik super. ja to jeszcze nie mam polukrowanych pierników bo jakoś mi się nie chce hehe
pytanie odnośnie naleśników zapiekanych - polewacie je jakimś sosem w naczyniu? jeśli tak to jakim? no i czy naczynie wkładacie do piekarnika otwarte czy zamknięte?
JA to robię tak - nie tylko przy naleśnikach- jeżeli coś muszę ugotować (np ziemniaki, mięso w zapiekankach) to przykrywam a potem odkrywam na ostatnie minuty aby ser się przyrumienił. . A jak wszystkie składniki są już zdatne do jedzenia i tylko trzeba podgrzać to bez przykrywki zwłaszcza jak tylko zapiec ser.
ag super- może i ja się wezmę za te pierniki- tylko nigdy ich nie robiłam ;/ No a burdelik na podłodze to chyba norma w każdym domu gdzie jest mały psotnik No i też mamy takie wiadereczko fishera- sp[odobało się ono zwłaszcza Olkowi w okolicach 1,5 /drugich urodzin- robiło za skrzynkę narzędziową , potem chował tam wszystkie swoje skarby i przenosił z pokoju do pokoju