reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek kulinarny grudniówek :)

Antylopka - wrzuć przepis na tego królika. Ja ( a właściwie Mzłżon, bo ja wolę na to przed podaniem na stół w formie gotowej do spożycia nie patrzeć) robię tradycyjnie z majerankiem i cebulką.
napisze wam wieczorem, bo mam po francusku z netu, a troche pisania bedzie. wrzuce wam fotke teraz, hehe to porcja mojego męża, u niego jarzyny zawsze osobno, bo sie nie mieszcza
 

Załączniki

  • stycze&#324; 2011 140.jpg
    stycze&#324; 2011 140.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 51
reklama
a ja dzisiaj na obiadek zrobilam filety z indyka w cieście francuskim-wg przepisu Ewy i powiem Wam ze są pyszne. Tylko jeszcze musze sie wprawic w układaniu tych warkoczy-zwłaszcza w ich zakańczaniu
 
reklama
Do góry