Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Isia, nie oczekuj rewelacji, bo to sos mojego własnego wymyślunku. Nie wiem czy wiesz jak z polędwiczkami, więc piszę pokrótce - polędwiczkę pokroić na kawałki, do rondla nalać trochę oleju, wrzucić polędwiczkę, dowalić cebuli pokrojonej w piórka, posolić, popieprzyć, dolać wody, przykryć i nastawić na mały gaz żeby się pirtoliło do miękkości. A przepis na mój ekstra ordynaryjny sos chrzanowy
jest taki, że do ugotowanej polędwiczki i tego co się wytopi w trakcie gotowania (ewentualnie uzupełnionego o tę wodę do duszenia co się nie wygotowała) dodaję dwie porządne łychy chrzanu ze słoika i ewentualnie łyżkę śmietany. Dosalam jeszcze i dopieprzam i kuniec. Sosik bardzo smakuje mojej rodzince, nawet bez mięsa.

jak już mi się bardzo nie chce, to gotuję zupę pomidorową (albo kupujemy pierogi, jak jesteśmy w porze obiadowej poza domem i odgrzewamy po powrocie)
) i nie chciało mi się gotować. Gotowałam raz na kilka dni duuużo, i tak jedliśmy przez 4 dni to samo
.
U nas też dość często ryż, a już gdyby to mój mąż gotował to chyba jedlibyśmy ryż codziennie...nie żeby przepadał, ale najprostsze

A świeża bazylia rosła sobie w doniczce i nie miałam pojęcia co z nią zrobic. A tu takie pysznści można...