reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

STRIP wrzuć jeszcze raz te buty proszę, bo ciekawam co to za cuda :-) z marynarką masz rację, nie pomyślałam o tym :-p

reklama
strip- swietna stronka z butami! moze kiedys z niej skorzystam... butow tego typu nie naosze, bo skracaja nogi optycznie:))
marynarka rewelacja! sama w cos takiego sie musze zaopatrzyc, mam juz bezowa ze Stradivariusa, teraz bym chciala lososiowa. No i szukam czarnej klasycznej, ale to na zblizajace sie wesele.
widze, ze lubisz zaszalec z ubiorem. Mnie sie to wszystko zawsze podoba, ale na kims:) sama ubieram sie bardziej"nudno":)

Moriam ja bym chciała w końcu zobaczyć tę Twoją suknię!

Co do tego co pokazała Strip to tylko marynarka mi się podoba (gdyby miała inny kolor, nie taki blady), a reszta to kompletnie nie mój styl.

pokaze sukienke, pokaze:)) moze jak juz przerobie:) przerobki konieczne, bo ma mocno wyciete plecy i ciut przyduza jest, ja bez stanika nie wystapie, wiec bede skracac i ten pasek co ciachne chce wykozystac, zeby na plecy wstawic do kamuflazu biustonosza:)
wolalabym nie robic tych przerobek, ale coz...
buty i torebke tez juz mam:)
tylko tej marynarki mi brakuje
sie zbiore, to wszystko obfoce i sie pochwale:)

reklama
Co do tego co pokazała Strip to tylko marynarka mi się podoba (gdyby miała inny kolor, nie taki blady), a reszta to kompletnie nie mój styl.

sama bym dokładnie tak samo napisała :tak: :tak: :* ja o wiele bardziej lubie zdecydowane kolory ;-) a co do butków to platforma gitez ale nie takie zabudowane ;-)

moriam ja też czekam na foto :-p

Do góry