Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cholera!
nie gwiazdkuje![]()
Kobieto, od kiedy 'cholera' to przekleństwo!!!!!! Wyobraź sobie poród, a potem napisz wszystkie przekleństwa, które przychodzą ci na myśl![]()

są sytuacje że praktycznie każda z nas przeklina a tu i tak to wygwiazdkuje się więc przesady, tym bardziej ze na ogół piszemy przyzwoicie;-)
a co do zamkniętego, to trzeba się tym zająć jak tylko będziemy mieć moderatorów, ale wiadomo ze to co tu jest napisane to już zostanie, tylko dostaniemy nowy dział zamknięty tylko dla nas,
myślę że na dzień dzisiejszy powinna dostać dostęp kazda osoba która tu pisze i w miarę regularnie się udziela i jakby to powiedzieć daje coś od siebie, tu zbytnio mi się nie rzuciło ale np u nas na lipcówkach tak bywało że ktoś wpadł na forum, na samym poczatku, napisał 2 posty i był na zamkniętym a potem miał już nas gdzieś i tyle, to nie wiem po co taka osoba w ogóle chce mieć dostęp,
później wiadomo zawsze można komuś dodać dostęp jak osoba okaże się w porządku, najtrudniej na początku zdecydować, może np ilość postów może być po części kryterium, wiadomo ze nie do końca bo można klepać bez sensu posty i nic nie wnosić, nic o sobie nie pisać ale w pewnym sensie to daje obraz czy dana osoba ma w planie zagościć tu na dłużej czy tak chwilowo
mam nadzieję że zrozumiałyście moją paplaninę;-)