Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A do danych kontaktowych dostęp tylko admin i to by było fajne.U nas można by zamknięte zrobić fotki i filmiki oraz wizyty u lekarza i dolegliwości a ogólne pogaduszki otwarte.Powiem WAm , ze nie do końca rozumiem cale zamieszania z wątkiem zamknietym . w "listopadzie 2009" mamy taki watek i zamieszczone sa dane kontaktowe do dziewczyn , tzw.kwestionariusz , w którym czytamy o zainteresowaniach , ulubionych ksiazkach itp, jest rowniez watek ze zdjeciami dla dziewczyn które nie chca umieszczac zdjec na watku otwartym.Wszystkie tematy poruszamy na watku otwartym .
Mnie tam wszystkie punkty które wypisała Bunny pasują, ale z twoim pomysłem Paulusia nie mogę się zgodzić. Bo część z was ma już dużo postów na koncie bo jest dłużej na bb z racji starszych dzieci, aniołków czy staranek. Ja trafiłam na wątek kwietniówek prawie na samym początku, udzielam się a ile mam postów?Skoro nie możemy znaleźć porozumienia to może zrobimy tak że głównym kryterium będzie ilość postów u nas na lutym było 200 i wtedy zapraszamy na zamknięty i problem z głowy?? Co wy na to??
To rzeczywiście dobry pomysł żeby tam były nasze dane do kontaków, czy zdjęcia nas, naszych dzieci.Powiem WAm , ze nie do końca rozumiem cale zamieszania z wątkiem zamknietym . w "listopadzie 2009" mamy taki watek i zamieszczone sa dane kontaktowe do dziewczyn , tzw.kwestionariusz , w którym czytamy o zainteresowaniach , ulubionych ksiazkach itp, jest rowniez watek ze zdjeciami dla dziewczyn które nie chca umieszczac zdjec na watku otwartym.Wszystkie tematy poruszamy na watku otwartym .
a co to znaczy?A do danych kontaktowych dostęp tylko admin
i to się nie zmieni;-) a tak jak ktoś uzbiera daną ilość postów to będziemy mogły go poznać. Moim zdaniem dawać dostęp wszystkim tylko dlatego że się przedstawią to też bez sensu, no juz sama nie wiem tak źle i tak nie dobrze.