reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek spacerowy

dokładnie sumka, stokrotki musisz się wyposażyć w odpowiedni sprzęt:-) i nawet wichura nie będzie straszna- mi wczoraj budę porywało:tak:

reklama
a my sie zmobilizowałysmy i w tym tygodniu byłysmy codziennie na długim spacerku mam nadzieje ze dzis tez sie uda bo narazie pada a nie mamy folii na wózek

my już mamy druga folie, jedno po drodze kiedyś zgubilismy- w sumie to nawet nie zauwazyłam- dopóki nie stała się konieczna. Teraz kupilismy taka uniwersalna, za 12 czy 15 zł:-) ale sprawuje sie tak samo dobrze, jak oryginalna z deltima.

tak, ona ma dziury w róznych miejsach- tak aby pasowały do róznych spacerówek, ustawień itd.

U nas tez pizdzi,gwizdzi, i wogole chyba koniec swiata sie zbliza...Normalnie w nocy balam sie spac bo mialam wrazenie ze za chwile przgniecie mnie albo szyba albo cale okno wleci z futryna...:szok:Jak dzis bym wyszla na spacer to okazaloby sie ze moj wozek ma rowniez funkcje latajaca....:tak::eek: No ja moze bym sie jakos na ziemi utrzymala bo jednak te swoje 61 sie ma:-D:-):-D

u nas własnie juz wczoraj wiało i własnie mi bude z gondoli troche powywracało na wszystkie strony, a dzisiaj muszę mała odebrać ze żłobka. Mam nadzieje, ze nie odfruniemy:)

Olka jest codziennie na spacerze 2-3 godzin. Chyba by mi nie darowała, gdyby nie poszła :) A w weekend to nawet do 5 godzin z nią łażę...

Cierpi na tym moje mieszkanie, któremu obniżył się stopień czystości, ale wiecie co - od kiedy mam Olkę to mnie to niewiele obchodzi :)

reklama
pewnie Aniu dziecko najważniejsze,choć czasem lepiej żeby miało koło siebie czysto ale tego to juz napewno dopilnowałas,
a u nas nadal leje ! chyba nici z dzisiejszego wyjścia

Do góry