reklama
A my w ostatnie dni nie bylismy na sacerku, bo kombinezon jesienny za cienki juz a nie mamy zimowe a nie chce Matiego przeziebic, dzisiaj tatus ma kupic, uwzielam sie na tai szary z HM ale wszedzie tylko rozmiar 68 a to juz za maly zaraz bedzie, bo Mati ma 67 cm....
Mam nadziej ze tatus kupi dzisiaj...
Fusik kurujcie sie szybciutko!!!!!
Mam nadziej ze tatus kupi dzisiaj...
Fusik kurujcie sie szybciutko!!!!!
Dziękiza wsparcie, oj kurujemy się, kurujemy
lekazra dzisiaj pytałam czy jak jutro bedzie ładnie to czy mogę wyjśc na spacerek z Juniorkiem - powiedział żebym się wsytrzymała jakieś 5 dni aby się wszystko unormowało... ja oszaleję, już prawie tydzień siedzę w domku a on mi mówi że jeszcze TROCHĘ... no cóż jak trzeba to trzeba.
lekazra dzisiaj pytałam czy jak jutro bedzie ładnie to czy mogę wyjśc na spacerek z Juniorkiem - powiedział żebym się wsytrzymała jakieś 5 dni aby się wszystko unormowało... ja oszaleję, już prawie tydzień siedzę w domku a on mi mówi że jeszcze TROCHĘ... no cóż jak trzeba to trzeba.

ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fusik i my trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrówka!!!!ja za to mialam dzisiaj pojsc z córcia na spacer, nie byłysmy juz razem od 3 tygodni, a tu ciagle pada.....a ja tak sie cieszylam, ze wreszcie z noga lepiej, pozyczyłam buty od mamy o 2 rozmiary wieksze i mysle sobie w droge, a tu nici z planów ale jutro na pewno nadrobimy, a moze jescze dzisiaj podwieczór....
aniasorsha
No, moja Olka dzisiaj na spacerze 3 godziny z opiekunką i potem jeszcze prawie godzinę ze mną
To taka hard-core'owa panienka
Żadna pogoda jej nie straszna
Ale fakt, że nianię podziwiam za samozaparcie - wie, że Ola lubi spacery to mimo deszczu z nią długo łaziła. Taka niania to skarb!!
aniasorsha
A jutro ma być ładnie!! Spacerek będzie mniej bolesny dla mam 
A my kombinezonu nie mamy, obdzwonilam wszytkie hm i najwiekszy rozmiar to 68 a ja chcialam 80 albo chociaz 74
gdzie mozna jescze kupic fajne kombinezony zimowe, w jakim sklepie, bo ja wszytko w hm prawie kupuje i innych sklepow nie znam
A pod ten jesienny to mi tylko body wchodzi i boje sie ze Matiemu bedzie za zimno...
Jesli jutro bedzie cieplej niz dzisiaj to sie wybierzemy na spacerek
Ja slyszalam ze od srody ma byc 10 stopni...
gdzie mozna jescze kupic fajne kombinezony zimowe, w jakim sklepie, bo ja wszytko w hm prawie kupuje i innych sklepow nie znam
A pod ten jesienny to mi tylko body wchodzi i boje sie ze Matiemu bedzie za zimno...
Jesli jutro bedzie cieplej niz dzisiaj to sie wybierzemy na spacerek
Ja slyszalam ze od srody ma byc 10 stopni...
reklama
patrycja24berlin
Ania ja slyszalam teraz od szwagra zony ze swietne ciuchy sa w ZARA,podobno cudowne,nawet lepsze njioz H&M...No i rzecz jasna na weekend jade to sprawdzic;-) bo szczerze to nie bylam dawno w tym sklepie i nawet nie wiedzialam ze maja dzieciece ciuczki...
Podziel się: