reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek spacerowy

Mamoot ja tez tak robię!!! Ale dziś spróbuję na troszkę wyjść bo wydaje mi się że chociaż takiego wiatru nie ma, najwyżej trochę nas zmoczy...

reklama
A my w ostatnie dni nie bylismy na sacerku, bo kombinezon jesienny za cienki juz a nie mamy zimowe a nie chce Matiego przeziebic, dzisiaj tatus ma kupic, uwzielam sie na tai szary z HM ale wszedzie tylko rozmiar 68 a to juz za maly zaraz bedzie, bo Mati ma 67 cm....
Mam nadziej ze tatus kupi dzisiaj...

Fusik
kurujcie sie szybciutko!!!!!

Dziękiza wsparcie, oj kurujemy się, kurujemy
lekazra dzisiaj pytałam czy jak jutro bedzie ładnie to czy mogę wyjśc na spacerek z Juniorkiem - powiedział żebym się wsytrzymała jakieś 5 dni aby się wszystko unormowało... ja oszaleję, już prawie tydzień siedzę w domku a on mi mówi że jeszcze TROCHĘ... no cóż jak trzeba to trzeba.:baffled:

Fusik i my trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrówka!!!!ja za to mialam dzisiaj pojsc z córcia na spacer, nie byłysmy juz razem od 3 tygodni, a tu ciagle pada.....a ja tak sie cieszylam, ze wreszcie z noga lepiej, pozyczyłam buty od mamy o 2 rozmiary wieksze i mysle sobie w droge, a tu nici z planów ale jutro na pewno nadrobimy, a moze jescze dzisiaj podwieczór....

No, moja Olka dzisiaj na spacerze 3 godziny z opiekunką i potem jeszcze prawie godzinę ze mną :) To taka hard-core'owa panienka :) Żadna pogoda jej nie straszna :) Ale fakt, że nianię podziwiam za samozaparcie - wie, że Ola lubi spacery to mimo deszczu z nią długo łaziła. Taka niania to skarb!!

A my kombinezonu nie mamy, obdzwonilam wszytkie hm i najwiekszy rozmiar to 68 a ja chcialam 80 albo chociaz 74
gdzie mozna jescze kupic fajne kombinezony zimowe, w jakim sklepie, bo ja wszytko w hm prawie kupuje i innych sklepow nie znam
A pod ten jesienny to mi tylko body wchodzi i boje sie ze Matiemu bedzie za zimno...

Jesli jutro bedzie cieplej niz dzisiaj to sie wybierzemy na spacerek
Ja slyszalam ze od srody ma byc 10 stopni...

reklama
Ania ja slyszalam teraz od szwagra zony ze swietne ciuchy sa w ZARA,podobno cudowne,nawet lepsze njioz H&M...No i rzecz jasna na weekend jade to sprawdzic;-) bo szczerze to nie bylam dawno w tym sklepie i nawet nie wiedzialam ze maja dzieciece ciuczki...

Do góry