reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
KasiaDe ja kiedys bardzo lubilam sie w ZARA ubierac-ale to byly czas ze jeszcze wtedy o dzidzi nie myslalam wiec nawet nie zauwazylam...;-) Ale w sobote nadrobie zaleglosci w tym sklepie;-)
chyba ze nie wytrzymam do soboty;-D heheheh

kajka
funkcjonujaca bez snu...
Ja tez do dzisiaj nie wiedziałam,ze ZARA ma dzieciece ciuszki.Fakt,że ceny sa,że tak powiem dość wysokie,ale jak sie kupuje na wyprzedażach to mozna wyrwać cos za 30% ceny.A teraz są właśnie wyprzedaze ,więc moze cos ciekawego upoluję......

Nie wiem czy w Polsce jest baby mexx ale oni tez maja fajne ciuchy. Tyle ze ceny tez bardzo fajne i na wyprzedazach tez nie takie duze obnizki jak np. w Zarze.
A u nas zadnego z tych sklepow nie ma i ogolnie wszystkiego szukamy przez internet:-)
A u nas zadnego z tych sklepow nie ma i ogolnie wszystkiego szukamy przez internet:-)
kajka
funkcjonujaca bez snu...
U nas dzisiaj świetna pogoda ,cieplutko 15 st.zaraz spadam po Martynke do szkoły i na spacerek z dziecmi do parku;-)
kajka
funkcjonujaca bez snu...
CICHA a gdzie Ty mieszkasz???jesli mozna zapytać???????????:-) 

reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha pomykacie z JULIENEM spacerowka caly czas?Masz jakis ochraniacz do spacerowki?bo my nie i czas kupic...tylko na necie nic nie widzialam bo chcialam sprawdzic jak to sie cenowo ma...
Podziel się: