Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
KasiaDe ja kiedys bardzo lubilam sie w ZARA ubierac-ale to byly czas ze jeszcze wtedy o dzidzi nie myslalam wiec nawet nie zauwazylam...;-) Ale w sobote nadrobie zaleglosci w tym sklepie;-) chyba ze nie wytrzymam do soboty;-D heheheh
Ja tez do dzisiaj nie wiedziałam,ze ZARA ma dzieciece ciuszki.Fakt,że ceny sa,że tak powiem dość wysokie,ale jak sie kupuje na wyprzedażach to mozna wyrwać cos za 30% ceny.A teraz są właśnie wyprzedaze ,więc moze cos ciekawego upoluję......
Nie wiem czy w Polsce jest baby mexx ale oni tez maja fajne ciuchy. Tyle ze ceny tez bardzo fajne i na wyprzedazach tez nie takie duze obnizki jak np. w Zarze.
A u nas zadnego z tych sklepow nie ma i ogolnie wszystkiego szukamy przez internet:-)
Cicha pomykacie z JULIENEM spacerowka caly czas?Masz jakis ochraniacz do spacerowki?bo my nie i czas kupic...tylko na necie nic nie widzialam bo chcialam sprawdzic jak to sie cenowo ma...