reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek spacerowy

reklama
KasiaDe ja kiedys bardzo lubilam sie w ZARA ubierac-ale to byly czas ze jeszcze wtedy o dzidzi nie myslalam wiec nawet nie zauwazylam...;-) Ale w sobote nadrobie zaleglosci w tym sklepie;-):-D chyba ze nie wytrzymam do soboty;-D heheheh

Ja tez do dzisiaj nie wiedziałam,ze ZARA ma dzieciece ciuszki.Fakt,że ceny sa,że tak powiem dość wysokie,ale jak sie kupuje na wyprzedażach to mozna wyrwać cos za 30% ceny.A teraz są właśnie wyprzedaze ,więc moze cos ciekawego upoluję......:tak:

Nie wiem czy w Polsce jest baby mexx ale oni tez maja fajne ciuchy. Tyle ze ceny tez bardzo fajne i na wyprzedazach tez nie takie duze obnizki jak np. w Zarze.

A u nas zadnego z tych sklepow nie ma i ogolnie wszystkiego szukamy przez internet:-)

A wracajac do tematu watku - u nas dzis leje wiec nici ze spaceru na swiezym powietrzu. Bedziemy spacerowac po domu od okna do okna;-)

reklama
Cicha pomykacie z JULIENEM spacerowka caly czas?Masz jakis ochraniacz do spacerowki?bo my nie i czas kupic...tylko na necie nic nie widzialam bo chcialam sprawdzic jak to sie cenowo ma...

Do góry