A myśmy się dziś naspacerowali, że hej. Pogoda dobra, bez deszczu i z 10 oC. Wyszliśmy rano do lekarza, potem na chwilke do domu i na dwór, ze dwie godzinki u dziadka i na dwór. Niedawno wróciłam i padam. Ale przynajmniej po tych deszczach Wojciaszek się przewietrzył.
reklama
Patrycja a o jakim Ty ochraniaczu myslisz? My mamy (procz moskitery) tylko jeden przeciwdeszczowy ktory byl od razu przy kupnie wozka. Z tego co sie orientuje sluzy on zarowno do ochrony gondoli jak i spacerowki.
No i na zime planuje zakup tej muski/spiwora. U nas kosztuje to 130$ - w Europie pewnie podobnie. O innych mozliwosciach nic nie wiem.
No a my dzis caly dzien w domu. Padalo non stop;-(
No i na zime planuje zakup tej muski/spiwora. U nas kosztuje to 130$ - w Europie pewnie podobnie. O innych mozliwosciach nic nie wiem.
No a my dzis caly dzien w domu. Padalo non stop;-(
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
wlasnie o tym mowie...kurcze dosyc drogie no nie...?
a u nas dzis ladnie... zaraz ubieramy sie i idziemy do polskiego sklepu po SAGE a ze blisko fajny sklepik z ciuszkami to tez zachaczymy;-) :-)
wlasnie o tym mowie...kurcze dosyc drogie no nie...?

a u nas dzis ladnie... zaraz ubieramy sie i idziemy do polskiego sklepu po SAGE a ze blisko fajny sklepik z ciuszkami to tez zachaczymy;-) :-)
Patrycja ja bym nawet powiedziala ze bardzo drogie. Zreszta jak wszystko co do tego wozka pasuje. Jedyny pozytywny plus to ze mozna tego spiwora uzywac przez dluzszy czas - no ale z drugiej strony ten dluzszy czas to w sumie 2 zimy a za te pieniadze to pewnie kilka spiworkow dla malucha mozna kupic ;-)
My sie pewnie zaopatrzymy jak zrobi sie chlodniej bo na razie choc u nas szaro/buro i deszczowo to w miare cieplo -16-18 stopni:-)
My sie pewnie zaopatrzymy jak zrobi sie chlodniej bo na razie choc u nas szaro/buro i deszczowo to w miare cieplo -16-18 stopni:-)
Ja na szczęście nie muszę kupować, bo pożyczyłam od koleżanki taki kołderko-śpiworek własnej roboty. Taki "worek" uszyty z jakiejś kołdry i zapinany na suwaki po bokach. Jeszcze nie testowałam, ale jak będzie mróz, to chyba będzie akurat.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja w mrozy raczej za czesto nie bede szla na spacer,ale napewno zawsze Noemi pojdzie ze mna na zakupy wiec za jednym zamachem bedzie spacerek...Jak bedzie ladne sloneczko to bedziemy wracac okrezna droga...A na zakupy chodze co 2-3 dni...Wiec chyba nie tak zle ,co?
reklama
Podziel się: