Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zastawę tatuś złapał w porę. Na szczęście dania jeszcze w kuchni były. Bo to dopiero byłaby tragedia.
W każdym razie jako pełnowartościowy gość zasiadł do stołu;-)
Dołącze i ja Jula od nowego roku zaczęła pełzać do tyłu i siadać w leżaczku Czasem jak się podciąga na moich palcach do siadania to cała się sztywna robi i chce od razu wstawać. Hehe a wszystko zaczęło się 1 stycznia tak jakby poczuła, że już jest starsza hehe.
Małgorzata moją tez nie chce już leżeć
Mój właśnie dziś przypomniał sobie obroty z brzucha na plecy. Ale z jaką pompą. Taki był łomot,że ze 2 razy podskoczyłam wystraszona.
No i potrafi już śmiać się głośno. Rozbawiła go bitwa na poduszki w wykonaniu siostry i ojca. Potwierdzam,że najlepiej rozśmiesza starsze rodzeństwo. Uwielbiam patrzeć jak się bawią razem i z jakim zachwytem mały patrzy na siostrę
Nie wiem czy mam sie czym chwalić,ale np dzisiaj Bartek lezal na mnie w pozycji pollezacej i sam sie podniósł do przodu do siadu,wytrzymal pare sekund,oparl sie znów o mnie i tak ze trzy razy.
Gratuluje umiejętności siedzenia Zuziom i synkowi Miki (przepraszam zapomniałam imię)