reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek TYLKO dla chwalipięt!!!

Jezu Tusiu oczy mi z orbit wyszlyyyyy:-)
Szymek to potrafi.... Kurcze duży ten twój synek,mój to jakos taki maleńki mi się wydaje.
Zdolniacha z niego.....gratuluje

A i oczywiście gratki dla Zoli i jak to się mówi szerokiej drogi dla niej:-D teraz się zacznie...

reklama
Kornela z tego co kojarzę, to Twój syn jest prawie miesiąc młodszy, także poczekaj jeszcze się zdziwisz czym Twój Cię zaskoczy ;) A co do gabarytów to też ostatnio tak skoczył, praktycznie płynnie przeszedł z bardzo długo noszonego 62 na 74:o

Lilla, tusia gratki dla waszych dzieciaczków :) Małe zdolniachy :)

Moja jest dalej leniem ale to nasz wina niestety. Siada sama ale w leżaczku bo tam łatwiej. Na brzuchu pełza do tyłu i kręci się w kółko, są małe próby podnoszenia pupy. Jak ją podciągam z leżenia do siadania to ta mi wstaje od razu. No ale ogólnie to my jej pokazalismy siadanie, stanie więc po co ma się męczyć:/ No nic może rozrusza się ten leniuch :)

Lilla ma racje bo ja tez sie na tym zlapalam ze ciągle nosilam Bartka albo przy nim tylko siedziałam a teraz bawimy sie dużo ale tez dużo spedza czasu na dywanie sam sie bawi....

reklama
Lilla to chyba racja, Szymek odkąd nauczył się przewracać jest dzieckiem prawie wyłącznie podłogowym. I lubi bawić się sam, próbować nowych i jak ma dobry nastrój to najlepiej zostawić go samego. Rączki i mama są dobre dopiero gdy mu się znudzi, jest zmęczony albo coś mu dolega;)

Do góry