reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No tez prawda, ja ostatnio stałam jak cielę przy półce z pościelami i zastanawiałam się które wybrać, bawełnę czy flanelę? Wzięłam bawełnę i nie wiem czy dobrze zrobiłam

Elka2808 - ważne, żeby to była 100% bawełna, bez sztucznych dodatkow :tak:

Kurczę, właśnie sobie uświadomiłam, że nie wiem, gdzie jest rożek po synku :-( Ubranka już wszystkie przejrzałam, za wyjątkiem wózka i fotelika - wszystkie sprzęty też - i go nie było... Jutro poprosze męża by przywiózł mi z pracy wózek (z braku miejsca w naszym poprzednim mieszkaniu, trzymaliśmy go w magazynie w firmie, w której pracuje mąż) - może w gondolce leży...?

Aga ale poszalałas z iloscią pieluch i ręczniczków.. Nie bedziesz uzywac pampersów?? Tetry mam z 15 szt (10 nowych)Co do sexu to potem mało kiedy sie chce... cud ze zaszłam w ciaze drui raz Bogu dzieki ze od pierwszego strzału bo inaczejpewnie Julka musiałaby czekac długo na rodzenstwo;-)

Aga ale poszalałas z iloscią pieluch i ręczniczków...

przesadziłam ?
kurczaki .... tak czułam, że chyba mnie ponioisło, ale miałam wewnętrzną obawę, ze jak będę miała mniej to się będę wkurzała, że wciąż muszę prać :sorry2:
ręcznika nowego Młodziak nie dostanie przez najbliże 5 lat ;-)

Nie bedziesz uzywac pampersów??

oczywiście, że będę.
chyba jednak moje ekologiczne podejście do życia jest mocno ograniczone :zawstydzona/y:

Tetry mam z 15 szt (10 nowych)

ja miałam kupić 15, maksymalnie 20 ....
no i mam 30.
najwyżej wykorzystam jako szmatki do sprzątania ;-)
kupiłam takie fajne, podwójnie tkane ;-)

reklama
Aga masz racje fajnie sie sprzata pieluchami- moj do mycia auta lubi bo miekie
co do reczników to młoda teraz dostała wiekszy taki metr na metr ale tez z kapturkiem a trak cały czas jescze dzidziusiowe. Ostatnio te 2 mniejhsze dla PADIngtona juz odłozyłam;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry