reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Widzę, że szalejcie. Ja narazie nic nie kupuję, bo dostałą dwie reklamówki ubranek od koleżanki po jej córce. Sporo h&M i jeszcze ma mi inna znajoma coś na wyprzedaży nexta w Anglii kupić na lato także narazie jestem na etapie kupna przebrania na bal karnawałowy.

reklama
Poradźcie, co kupić na chrzest.
Tomka brat 14 lutego chrzci córkę (urodzoną w październiku).
Kasy dawać nie chcemy, bo wiadomo jak to z kasą zasili domowy budżet a nie będzie dla dziecka. Tomek twierdzi, żeby jakąś zabawkę FP bo mama tej małej jest zachwycona naszymi zabawkami.
Ja myślałam, o łuku do wózka z Tiny Love - miałam taki dla Gosi ale już sprzedałam. Ale Tomasz kręci głową. ;-)

magdalenka a ktoś z was będzie chrzestnym?
Ja na chrzest jak byłam u koleżanki syna(nie byłam chrzestną) to kupiłam łańcuszek i medalik.Za zabawkę zapłacisz ok.100 zł a za tyle spokojnie kupisz ładny,złoty medalik a to zawsze zostaje dla dziecka pamiątka.

reklama
magdalenka jak tak bardzo im się FP podobają to może jakiś króliczek a kuku (u nas był hitem) albo garnuszek na klocuszek, pałąk do wózka dla 4 miesięcznego dziecka to już trochę późno chyba

Do góry