reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Modroklejka to chyba nie ma juz watpliwosci co jest cyzm i jak wyglada

midnight no i juz wiadomo co i jak ja podobnie ubiore tylko nie wiem czy kurteczke czy tylko spiworek i kocyk:-)

reklama
Jak będę miała dostęp do aparatu zrobię fotkę tego zestawu i wkleję go tutaj :)

proszę powiedzcie, jak to jest z tą rozmiarówką? Które to 56? Ze Smyka czy z Ewy Klucze? macie porównania do innych firm?

Dzieki dziewczyny.zobaczymy co u nas sie sprawdzi, ale z zakupami jeszcze poczekam...bo to juz beda jedne z ostatnich i chce sobie "dawkować" ta przyjemność...

ps.wiecie ze ostatnie badania dowiodły, że materacyki na których nasze dzieci śpią wcale nie muszą być twarde???

jestem fizjoterapeuta i ostatnio na kongresie wspominal jeden profesor, ze odchodzi sie od twardych materacow dla niemowląt, wrecz przeciwnie.
Jak połozy sie dziecko na materacyku, to ten powinien sie swobodnie uginać i odksztalcac!!!

napewno wezmę to pod uwage przy kupnie materacyka do łóżeczka.

pozdrawiam

jestem fizjoterapeuta i ostatnio na kongresie wspominal jeden profesor, ze odchodzi sie od twardych materacow dla niemowląt, wrecz przeciwnie.
Jak połozy sie dziecko na materacyku, to ten powinien sie swobodnie uginać i odksztalcac!!!

pozdrawiam
to cię wykorzystamy....:)
powiedz jakie ty polecasz od dolnej do górnej półki:)

a ja z uwagi na to że moja dzidzia jest mała i ja też urodziłam się malutka kupię 3 komplety wyprawkowe kaftanik śpioszki i pajacyk w rozmiarach 52,56,62 x3
ja się urodziłam 52cm:/
wypiorę tylko jeden komplet 52 a z reszty nie ściągnę metek i mąż mi dowiezie do szpitala... nie chce żeby dzidzia mi się topiła w ubranku

Dzieki dziewczyny.zobaczymy co u nas sie sprawdzi, ale z zakupami jeszcze poczekam...bo to juz beda jedne z ostatnich i chce sobie "dawkować" ta przyjemność...

ps.wiecie ze ostatnie badania dowiodły, że materacyki na których nasze dzieci śpią wcale nie muszą być twarde???

pozdrawiam

z materacykiem zgadzam sie to akutrat dotyczy wszytskich i starszych i mlodszych....
ja kupie poduszke ta co przty pierwszym maluchu mialam sprawdzila sie super spokojny sen dopasowuje sie doc ialka maluszka pod wplywem temperatury...poza tym jest bardzo praktyczna gdy maluch sie moze ulac i gdy ma np katarek...

z materacykiem zgadzam sie to akutrat dotyczy wszytskich i starszych i mlodszych....
ja kupie poduszke ta co przty pierwszym maluchu mialam sprawdzila sie super spokojny sen dopasowuje sie doc ialka maluszka pod wplywem temperatury...poza tym jest bardzo praktyczna gdy maluch sie moze ulac i gdy ma np katarek...

A co to za poduszka pochwal sie daj jakis namiar jak mozesz jakis linka moze:-)
Co do materecy to ja tez wiem ze stosuje sie juz takie a nie jak z kamienia :tak:

reklama
Podobnego typu termopoduszke mam dla siebie juz od kilku lat-to ma nazwe szwedzka termopoduszka ortopedyczna.Jest bardzo wygodna,nie boli kark czy ramiona bo poduszka dostosowuje sie do ksztaltu glowy/karku/barkow.Nie dziwie sie wiec ze mluchom w takim czyms wygodnie.Jak to dobrze ze jeszcze nie kupilam lozeczka i materacyka,bo dzieki wam mozna sie czegos dowiedziec:) (bylam przekonana dotad ze twarde materacyki dla niemowlat sa the best).

Do góry