reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Jak was tak czytam to sie zastanawiam czy ja w swoje wejde.
Ehhh moze by tak przymierzyl czy chociaz przez uda przejda:crazy::baffled:

reklama
ewelcia na właśnie ja mam z tym problem bo przez uda mi nie chcą spodnie przejść :baffled: te co są bardziej elastyczne to włożę i na gumkę zapinam pod brzuszkiem :-) to takie po porodzie napewno włożę :tak:

ja mysle ze problemu nie bede miała-ale to przez to ze ja duza przed ciaza byłam-spodnie nosiłam 42 czasami nawet 44 wiec duze...i raczej luzne kroje lubiłam wiec chyba nie powinno byc tak zle...ale na wszelki wypadek w torbie która mi maz przywiezie do szpitala na wyjscie wezmę ogrodniczki lub dresiki...zeby było wygodniej...

avanti-ja mam 2 paczki tych belli ale do szpitala wezmę jedną paczkę...maz juz wie jak to cudo wyglada wiec jakby co to albo skoczy do sklepu czy apteki...podpaski jakies takie duze tez mam-ale boje sie ze one sa zbyt foliowe-i mozna sie odparzyc...ale poniewaz doswiadczenie mam zadne wiec pewnie to akurat wyjdzie w praniu

ewelcia na właśnie ja mam z tym problem bo przez uda mi nie chcą spodnie przejść :baffled: te co są bardziej elastyczne to włożę i na gumkę zapinam pod brzuszkiem :-) to takie po porodzie napewno włożę :tak:

to widzę ze masz identyczny problem:baffled: Moje biodra nie powiem ile mają ale powyżej 115 cm... plus jeszcze kilka az mi wstyd napisać:baffled::baffled::baffled: a przed ciążą też były szerokie bo 105:dry: teraz ciążowe kupilam sobie jedne aż 44 (z wymiarów wyszło że nei zmieszczą mi się uda w rozmiar 42) gdzie zawsze nosiłam 40 rozmiar:baffled:

matko ale głupa walnęłam- zamówiłam aż 5 paczek tych podkładów poporodowych:baffled: bałam się ze zbraknie:baffled: no nic będzie najwyżej na kolejną ciążę:tak:

Ja przed ciążą nosiłam rozmiar 38/40, a po ciąży czeka mnie przejściowy okres 42/44 dopóki nie schudnę (dwa razy już to przerabiałam). Liczę że do pół roku odzyskam fugurę (do tej pory tak było) Będę nosić rzeczy z początku ciąży; takie które nosiłam w sierpniu i wrześniu. Mam też dwie luźniejsze sukienki kopertowe i kilka tunik. Ubrania kopertowe to mój patent do karmienia, wolę nawet niż te rozpinane na guziki.

A ja jeszcze nie mam bluzek do karmienia,nawet sie rozgladalam ale nic nie znalazlam,teraz mi bedzie ciezko cos kupic bo musze lezec.
Moze cos znajde w mojej garderobie \:confused:i dam rade karmic w tym co mam:crazy:

reklama
Ja przed ciążą nosiłam rozmiar 38/40, a po ciąży czeka mnie przejściowy okres 42/44 dopóki nie schudnę (dwa razy już to przerabiałam). Liczę że do pół roku odzyskam fugurę (do tej pory tak było) Będę nosić rzeczy z początku ciąży; takie które nosiłam w sierpniu i wrześniu. Mam też dwie luźniejsze sukienki kopertowe i kilka tunik. Ubrania kopertowe to mój patent do karmienia, wolę nawet niż te rozpinane na guziki.

Ja od początku nie mogłam nosic zwykłych spodni bo brzuszek w 2 miesiącu mi uciskały- ja brzuch w ciązy mam dużyyy w obwodzie- teraz mam dokładnie 125:szok: Mi na linii pępką wyskakiwał na samym początku i od początku nosiłam spodnie ciążowe- no i sukienke jeansowa taką luźniejsza.

Do góry