Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ewelcia na właśnie ja mam z tym problem bo przez uda mi nie chcą spodnie przejśćte co są bardziej elastyczne to włożę i na gumkę zapinam pod brzuszkiem :-) to takie po porodzie napewno włożę
![]()
Ja przed ciążą nosiłam rozmiar 38/40, a po ciąży czeka mnie przejściowy okres 42/44 dopóki nie schudnę (dwa razy już to przerabiałam). Liczę że do pół roku odzyskam fugurę (do tej pory tak było) Będę nosić rzeczy z początku ciąży; takie które nosiłam w sierpniu i wrześniu. Mam też dwie luźniejsze sukienki kopertowe i kilka tunik. Ubrania kopertowe to mój patent do karmienia, wolę nawet niż te rozpinane na guziki.