reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

madzik-ja mysle ze melczko czy płyn do prania poprostu lepiej sie rozprowadza w wodzie i łatwiej wypłukuje z wókien...nie ma ryzyka ze kulka z proszku sie sklei i przyklei do czegos...

reklama
hmm no nic już za późno bo już z kasy wyszedł:baffled: to w sobote najwyzej załaczy małż dodatkowe płukanie (ja standard na 3 płukania właczam dodatkowo dla bezpieczeństwa, bo mam czasem uczulenie) i będziemy lukać przy prasowaniu.
A nastepnym razem mleczko:tak:

mysle ze jak dodatkowe płukanie właczysz to bedzie ok-wiele mam uzywa proszków lovella czy jepl...i nie narzekaja

ja sie po prostu przyzywczyaiłam-bo nasze ciuchy tez piore w zelu

Ja tez pralam w mleczku lovela bo z proszkiem to tak jak modroklejka pisala wczesniej moze zle sie wypukiwac
Własnie jedno pranko sie wypralo i to chyba juz ostatnie chyba ze cs dokupie to wiadomo:tak:

Ja dzieciece rzeczy pralam w platkach mydlanych dzidzius,ale na jutrrejszej liscie zakupow maz ma proszek do prania dla dzidzi i mleko modyfikowane dla noworodkow-w obu przypadkach dalam mu dowolnosc,niech sam wybierze.Ja z jego wyborow jestem zawsze zadowolona a co ciekawe ze swoich nie zawsze mimo ze sie dlugo zastanawiam a maz decyzje podejmuje szybko:-D

ja dzisiaj zakupiłam podkłądy poporodowe 90x60 ... majtasy poporodowe hartmanna x10szt, jeszcze jakiś szlafroczek muszę zakupić kapcie i klapki... i torbę mogę pakowac:))

reklama
Ja do szpitala dla siebie mam wszystko, chyba... Majtek poporodowych mam na razie sześć sztuk - myślę, że wystarczy.

Do góry