reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

AW ogóle uwielbiam body bo nic się nie podciąga, nie zawiewa... Oczywiście ja ich nie noszę tylko Gabi:-D

ale się uśmiałam:-D
Pisalaś to tak jakbyś to Ty nosiła:-D
A body to ja też lubię:-D dla mnie idealna rzecz... Tylko Oliwier to ciepły chłopak i wiecznie mu gorąco:-D więc nei zawsze body zakładam:baffled: a często w domu to zamiast bluzeczek po prostu tylko body zakładam.

reklama
Kitki, ja ze swoich paczek (do tej poru dwie: 0-6 mcy i 6-9 m-cy) jestem zadowlona. Ubranka tak samo wyglądają w realu jak na zdjęciach. Są dobre jakościowo, to smae znane firmy. Ja te swoje uzywałam, prałam i pewnie jeszcze bym je sprzedała za niezłą kasę. Dziecko i tak tak szybko rośnie, że niedługo trzeba będzie pomyśleć o jakiejś nowej paczce. Po co przeplacać, skoro tu ubranko wychodzi za ok 6 zł juz razem z przesyłką:-)

Kitki, ja ze swoich paczek (do tej poru dwie: 0-6 mcy i 6-9 m-cy) jestem zadowlona. Ubranka tak samo wyglądają w realu jak na zdjęciach. Są dobre jakościowo, to smae znane firmy. Ja te swoje uzywałam, prałam i pewnie jeszcze bym je sprzedała za niezłą kasę. Dziecko i tak tak szybko rośnie, że niedługo trzeba będzie pomyśleć o jakiejś nowej paczce. Po co przeplacać, skoro tu ubranko wychodzi za ok 6 zł juz razem z przesyłką:-)
Mam nadzieje ze tez bede zadowolona:tak::-)
U nas tez wyszło cos ok 6zł za sztuke z przesyłką. Jak wszystko bedzie oki to bede czesciej zamawiac takie paczki. Zauwazyłam ze te ubranka po Nadii sa prawie jak nowe, niektore miała raz, a niektórych w ogóle:szok: bo wyrosła zanim zdąrzyłam jej ubrac. Wiec rzeczywiscie szkoda wydawac kase bo dziecko i tak załozy ciuszek kilka razy i od razu wyrasta

A jak wygląda ten piesek?? Pampersy to w rossmanie po ile są??
Ja kupiłam dziś znów paczke tych happy (noby narzekam ale chyba sie przyzwyczaiłam), bo były po 35 zł. Ada wzbogaciła się o nowe butki takie 6-12 mcy, w tesco była przecena i mnóstwo słoiczków, już takich z mięsiwem od 5 miesiąca :-D

Ojjjj, my się też dzisiaj obkupiliśmy....
Adi dostał 3 pary spodni, 3 pary śpioszków, piłeczkę z dzwoneczkiem, nową butelkę do mleka...zamówiłam dla Niego krzesełko do karmienia
A dla siebie kupiliśmy ZMYWARKĘ HURRA jak ja się cieszę, tym bardziej, ze jest już zamontowana i już zmywa:-D

Miroslava- super, że masz już pomoc domową! Ja mam od jakiegoś czasu i teraz sobie nie wyobrażam bez niej życia! Właśnie teraz ciężko pracuje, a ja mogę sobie popisać, zamiast stać nad zlewem;-)
A my dziś obkupiłyśmy się w Rossmanie w Hippa, poszłam wkońcu wykorzystać kupony zniżkowe, które nam przysłano.

reklama
Miroslava - super, że macie zmywarkę! Mój mąż uważa, że posiadanie zmywarki rozwiązało większość naszych problemów małżeńskich:-):-):-):szok::szok::szok:
Kłóciliśmy się tylko o to, kto ma zmywać:-D:-D:-D

Ja dziś byłam na zakupach, chciałm kupić stanik, bo większość tych co mam, to takie "worki" do karmienia.... i... porażka.....:szok:
przeskoczyłam w rozmiar D
a rozmiaru D nie mogłam znaleźć w sklepach typu H&M, KappAhl....

dziewczyny, gdzie kupujecie takie duże staniki?:sorry2::cool2:

Do góry