reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
mam pytanie do dziewczyn któe kupowały ciuszki z wójcika-jaka jest ich rozmiarówka?
bo byłam w sklepie i 74 wydawało mi sie takie duze!!!
w jakim rozmiarze kupowałyscie kobminezony i kurtki?

M*R* fajna kurteczka.
ja mam dla malego taka w kratke i jeszcze taka brazowa z kapturem wiec nie kupuje,ale poszukuje czapki.
Bylam w Next ostatnio ale tak szybciutko bo juz mieli zamykac i jak narazie nie widzialam czapek.
Tydzien temu tez bylam i patrzylam i nie bylo tak samo rajtoskow:no:

Hi hi sprzedałam wózek!!!, i kombinezon po Zośce za 50zł, a zapłaciłam za niego w Smyku w zeszłym roku 34zł na wyprzedaży, oj tak to ja lubie:-):-):-)

ivaz, to humorek po nieudanych zakupach Ci się troszkę poprawił :tak:

Ja dziś byłam z Adą w Smyku zeby jej kupić misia i oto co moja córka wybrała sobie. I jeszcze kubek treningowy kupiłam jej.

Załączniki

• HPIM4646.jpg
    HPIM4646.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 48
Eve widziałam ze ty też swój wózek wystawiłaś, wiesz może spróbuj na www.dwukropek.pl ja miałam dzisiaj z 6 telefonów własnie z tego portalu, umówiłam się na dzisiaj z facetem, który pierwszy zadzwonił, obejrzał i wziął nawet się nie targował:-):-)

Dziewczyny fajne te kurteczki co kupilyscie!
Ivaz gratuluje interesow.Ja w weekend sprzedalam swoja tunike ciazowa oraz kamizelke na kozuszku.Zawsze najlepiej schodza mi najmnij spodziewane rzeczy.A ciuszki dzieciece poki co ciagle wisza!

I podjelam juz decyzje co do kombinezonow-zostaje ten lumpka a sprzedam ten co kupilam.Ten z lumpka jest ladniejszy a kosztowal dokladnie 3 razy mniej niz ten z allegro...

Kupiliśmy taki nocnik - BOON Nocnik NAJLEPSZE na Allegro od Hadri - (729798417) - Aukcje internetowe Allegro ;-) może jeszcze trochę za szybko ale mąż już chciał jakiś kupić :-D. Na początku myśleliśmy o takim z fisher price z muzyczką ale jak zobaczyliśmy ten to stwierdziliśmy że ten jest bardziej edukacyjny.

Jutro wstawię zdjęcia kombinezonów/kurteczek które kupiliśmy Patrycji w zeszłym roku ;-) Pati ma dwa kombinezony i dwie kurteczki. Jeden kombinezon jest w całości drugi w dwóch częściach więc w sumie ma trzy kurteczki ;-) ale tylko jedną ja kupiłam :tak:

reklama
Do góry