reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ja mam taką matę
TINY LOVE TL#04 MATA EDUKACYJNA MAŁPIA WYSPA W-wa (698763403) - Aukcje internetowe Allegro
ogólnie mata mogłaby dla zuzi nie istnieć - ale zabawki muszą być:-D listki (takie plaskikowe czy kauczykowe i jeden szeleszczący) biją na głowę wszystkie inne zabawki - i tą "grzechotkę" najczęściej zabieram ze soba na spacer do wózka. ta malpka - świeci i gra. rewelacja- dla Zuzi jest niezastąpiona.
na wózek mam ten kwiatek z żyrafą, który ma EVE - i potwierdzam jest rewelacyjna.
do wózka ma cos takiego - po dziecku koleżanki www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 0m+, Na spacerze, 71709 - Zabawka-Grający pałąk do wózka ale do naszego quinnego jakoś nie pasuje. dlatego przypięte jest do bujaczka bo znowu bujacezk też dostalismy i bez zabawek. teraz sprawdza się idealnie (zabawka) wcześniej zero zainteresowania. A bujaczek służy nam dopiero od jakiegos miesiąca. wcześniej jak pamiętacie awantura była przy każdej próbie włożenia. myślę, że bujaczejk ma za bardzo pozycję siedzącą i to dlatego. na razie nie będę się go pozbywać bo dopiero go polubiłyśmy:-p a jak przyjdzie koejne dziecko to nasze krzesełko do karmienia ma taką wkładkę która robi z niego leżaczek - więc już nie będę (mam nadzieję) kupować. Karuzela jest do dupy. Tzn jest bardzo ładna itd ale Zuzka wogóle nie była nia zaineteresowana
mamy taką:
Karuzela drewniana z pozytywką (710647178) - Aukcje internetowe Allegro
ale po cenie widzę, że niewiele bym za nią dostała...:sorry2: ale cóż, niewiele tez na nią wydałam. nowa koszuje grosze

Ja polecam poza gratka.pl serwis gumtree.pl-chyba ivaz podawala tego linka.
Juz mam pierwszych chetnych do opchniecia paru gratow:-DNaprawde gratow;)
Na allegro wystawiam tylko rzeczy w stanie od niezlego po b.dobry-chce miec pozytywne komentarze (na szczescie jako sprzedajacy juz prawie 40 takich mam:tak:)

reklama
Do góry