reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

my musimy kupić body z długim rękawem bo mam tylko 3... pajace kombinezon sanki:-):-):-) buciki na zimę krzesełko do karmienia i na razie to wszystko moze w przyszłym tygodniu te grubsze zakupki zrobie a dzisiaj chce kupić pajace i body

reklama
Kupiłam dzisiaj kubki niekapki lovi, taki sam komplet chyba kupiła ATsonia :-D ale już nie pamiętam za ile, ja zapłaciłam za dwa kubki 21 zł. :angry:.

ja miałam przygodę z tymi kubeczkami - w niedzielę m pojechał do apteki i miał kupić mi kubeczek no i kupił zapłacił ok 19 zł, a na paragonie że kupił 2 kubki w tej cenie, opakowania oczywiście połowa - 2 kubek panie zwinęły... wkurzyłam się i pojechałam do apteki, ale było już zamknięte
pojechałam w poniedziałek i mówię jak jest że nawet zostawiły taśmę promocja - gratis na opakowaniu i że to nie fer bo w innych aptekach mam 2 kubki - a kobieta na to że nie wiedziała :confused:
akurat jej uwierzyłam - obydwa kubki ometkowane i tak by sobie je rozdzielali dla frajdy bałwany

ja nie jestem taka żeby latać i wyzywać no ale takich numerów nie lubię ....:angry:

co do kombinezonków na jesień, zimę oraz kurtek i śpiworków do wózka to kupiłam tego mnóstwo na allegro latem ( mniejszy popyt niższe ceny spryciula jestem ;-)).... muszę wstawić zdjęcia....

ATsonia takie czapki kominiarki widzialam chyba (nie jestem na 100% pewna) w H&M;-)

Agusia widzialam te krzeselka na plozach:tak: fajne:-p
Ja mialam kupic ale wkoncu nie kupilam poniewaz w zamian kupilam hustawke ktora moze sluzyc jako krzeselko do karmienia a przy okazji jest i hustawka;-) Narazie z niej nie kozystam ale moze na dniach wyjme ja ze spizarki tylko ze juz miejsca w domu nie mam przez te zabawki:-D:-D
A dzis kupilam w Ikei takie rzeczy :
IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | KORALL FISK | Pojemnik
IKEA | Zabawa | Zabawki pluszowe | BARNSLIG FLODHÄST | Pluszak
IKEA | Pudełka i kosze | Pudła na ubrania | MÄLLA | Pudełko z pokrywką
i jeszcze nocniczek czerwony:-p (na pozniej:-D)
A w zabawkowym taka pufke pompowana "ksiezniczke":-p

A ostatnio Amelka dostala od babci fotel "princess" (zrobie fote to pokarze):tak:

reklama
Do góry